Pinewood Dog Sport Ultility Belt

DKK 575,00
(DKK 460,00 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:1141-407-L/XL
Pinewood® Dog Sports Utility-bæltet er din komplette træningsmakker til hunden. Dette justerbare mavebælte er udstyret med to store forlommer og en ryglomme, der gør det nemt at have alt, hvad du behøver, lige ved hånden.

De smarte forlommer er magnetisk fastgjort, hvilket holder dem åbne og let tilgængelige. I den venstre forlomme finder du en udtagelig orange godbidspose med lynlås og refleksdetaljer. Der er også en praktisk gummiåbning til hundeposer. Den højre forlomme er rummelig og har yderligere to mindre lynlåslommer til sikker opbevaring af din mobiltelefon, nøgler og lignende.

Ryglommen har en reflekslinje og omfatter en flaskeholder, så du altid kan medbringe vand til dig selv og din hund i løbet af dagen. Magnetlukningen på ryglommen sikrer, at alt indhold forbliver sikkert på plads. Bæltestropperne er udstyret med D-ringe, der kan bruges til at fastgøre hundesnoren eller andet udstyr.

Dette funktionelle bælte giver dig nem adgang til alt det nødvendige udstyr til hundetræning og er perfekt til at bære uden på en bluse eller T-shirt i de varmere måneder, hvor en hundesportsjakke måske er for varm.

Materiale: 100 % polyamid