Holder til spraydåser m/ 4 rum
Holder til spraydåser m/ 4 rum

Holder til spraydåser m/ 4 rum

Varenummer: DMC4
Praktisk holder med plads til 4 standard spraydåser. For eksempel spraymaling eller smøreolie. Robust og gennemtænkt design. Velegnet til ophæng på blandt andet landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, værksteder, i stalde og i servicevogne. Eventuelt i forbindelse med en værktøjstavle. Holderens højde sikrer, at dåserne ikke falder ud ved eventuelle rystelser. Den åbne bund forhindrer ophobning af eksempelvis sand og jord ved montering på en entreprenør- eller landbrugsmaskine. Der er 2 rækker med 5 monteringshuller. Fremstillet af 2 mm elgalvaniseret stålplade.
Højde ca. 15 cm.
Bredde ca. 35,3 cm.
Dybde ca. 9,7 cm.
Huldiameter ca. 7,1 cm.
Diameter monteringshuller: Ca. 0,5 cm.
Afstand mellem mon. hulrækker: Ca. 16,7 cm.
Afstand mellem mon. huller: Ca. 2,9 cm.

OBS! Der medfølger ikke skruer til ophængning.

DKK 349,00
(DKK 279,20 ekskl. moms)
   På lager
Antal

Mest populære
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk