Go Care Complete hundefoder 15 kg

Go Care Complete hundefoder 15 kg

Varenummer: 3110510
Go Care er det nye navn for NRC, som er et af verdenens bedste hundefoder producenter. Go Care produceres i Danmark og udvikles i samarbejde med dyrlæger med speciale i ernæring. Derfor ved du at din hunds foder lever op til de høje danske standarder til råvarer og tilfredsstiller alle din hunds behov.

Complete hundefoder er lavet til den voksne hund uanset race, som har et normalt aktivitetsniveau. Foderet har et højt indhold af animalske proteiner, og sammensat for at give et sundt og velsmagende måltid til din hund.
Foderet indeholder ingen kunstige konserverings- og farvestoffer. Foderet er tilgengæld tilsat alle de vigtige vitaminer og antioxidanter som din hund har brug for.

Med Complete hundefoder er du sikker på at din hund får opfyldt sine behov.

Ingredienser:
Hvede, forarbejdet animalsk protein (fjerkræ, svin, okse), hvedeklid, hydrolyseret animalsk protein (kylling), animalsk fedtstof (svin), vegetabilsk olie (rapsfrø), kartofler, fiskemel, natriumklorid.

DKK 259,00
(DKK 207,20 ekskl. moms)
   På lager
Antal

Relaterede varer
Andre har også købt
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk