Go Care Active hundefoder 15 kg

Go Care Active hundefoder 15 kg

Varenummer: 3110520
NRC har fået en makeover og et nyt navn: Go Care. Go Care foderet har samme høje standard som tidligere, og produceres i Danmark og opfylder derfor vores høje krav til råvarerne. Foderet udvikles i samarbejde med ernæringsdyrlæger, som ved lige hvad din hund har brug for.

Active hundefoder indeholder 78,7% animalsk protein, som er sundt for din hund og gør foderet velsmagende. Active er lavet med fokus på den aktive hunds behov, og giver din hund et sundt og afbalanceret måltid, som sikrer at din hund trives.
Foderet indeholder ingen kunstige farve- eller konserveringsmidler, men indeholder vigtige vitaminer og antioxidanter.

Go Care Active hundefoder er til elitehunden, som altid skal være klar til at præsterere.
I perioder med nedsat aktivitetsniveau anbefales det at skifte til et mindre energitæt foder, fx Go Care Complete.

Ingredienser:
Hvede, forarbejdet animalsk protein (fjerkræ, svin, okse), hvedeklid, animalsk fedtstof (fjerkræ, svin), ris (parboiled knækris), hydrolyseret animalsk protein (kylling), vegetabilsk olie (rapsfrø), tørrede roesnitter (fibre), kartofler, fiskemel, natriumklorid.
DKK 349,00
(DKK 279,20 ekskl. moms)
   På lager
Antal

Relaterede varer
Andre har også købt
Kruuse sårplaster 200 ml
Kruuse sårplaster 200 ml DKK 53,75
(DKK 43,00)
New Cannonball
New Cannonball DKK 2.395,00
(DKK 1.916,00)
Mest populære
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk