Fjällräven jakker til herre og dame


At have overtøjet i orden, er en af betingelserne for at nyde friluftslivet fuldt ud. Det er irriterende at fryse, men det er også træls at have det for varmt. Med en Fjallraven jakke kan du finde en jakke, der passer til alle årstider og udendørsaktiviteter. På siden findes både Fjällräven jakke til dame og Fjällräven jakke til herre, så alle kan få glæden af de fantastiske egenskaber der findes hos det svenske brand.

Fælles for alle Fjällräven jakker er, at de er fremstillet i ekstrem høj kvalitet med fokus på detaljen, udtryk og ikke mindst materiale valget. Materialerne er inspireret af naturen. G-1000 er det vigtigste og mest alsidige materiale, der er et tætvævet stof, fremstillet af 65% polyester og 35% bomuld. Fjällräven jakker i G-1000 kan tilpasses forskellige klimaer, ved at påføre Greenland Wax, og du er dermed sikret en jakke, der kan være med på alle eventyr og følge dig i evigheder.

Fjällräven vinterjakke


En Fjällräven vinterjakke vil holde dig varm og isoleret, selv hvis du skal op i kolde højde grader. Herhjemme vil det måske være nok, at supplere din helårsjakke med et ekstra lag indenunder, men skal du op i det kolde nord, bør du have foer og isolering med i tankerne. Vi tilbyder Fjällräven vinterjakke til dame i mange forskellige varianter, og det samme gør sig gældende med Fjällräven vinterjakke til herre.
Fjällräven Expedition er en serie af Fjällräven dunjakke, der vil holde dig varm i selv de virkelig kolde vinter klimaer. En ikonisk dunjakke, fyldt med etisk producerede dun til din vinterrejse.

Populære Fjällräven jakker


På siden finder du ikke blot vinterjakker, men vi tilbyder alt fra Fjällräven regnjakke, Fjällräven skaljakke og jakker til vandring, jagt og andre udendørs aktiviteter.

Fjällräven Keb jakke er en af de mest populære modeller, der har masser af stretch, stor ventilation og muligheder for justering. Det gør denne model særdeles velegnet til vandring og er perfekt til udendørsentusiaster i alle afskygninger.

Fjällräven sten jakke, der også fås som fleecejakke, er velegnet som det yderste lag på varme dage og mellemlag i de kolde vintermåneder. En alsidig fleece, som er brugbar hele året. Til dame findes Fjällräven Stina jakke, der ligesom Sten også kommer i en fleece model med samme gode egenskaber.

Fjällräven Greenland er en jakke, der i sig selv er en klassiker. Det er en slidstærk favorit både i byen og naturen, og den kan vælges i en let og mere kraftig udgave, så alle kan få glæde af designet fra 1968. Du vil aldrig gå galt i byen med denne jakke, der har et tidløs og simpelt design, der kan gå godt til stort set alt.

Andet overtøj fra Fjällräven


På siden findes også andet overtøj som Fjällräven poncho, der er nem at svinge over hovedet og giver stor bevægelsesfrihed. Fjällräven poncho Luhkka er en vinterponcho, der kan give ekstra beskyttelse og bruges uden på din jakke, når kulden for alvor melder sin ankomst, eller den kan bruges alene, hvis du skal gå en efterårstur i skoven. Du finder også en Fjällräven regnponcho, der i mange situationer bare er let og praktisk. På lejrturen, i forlystelsesparken eller på storbyferien.


Har du spørgsmål til overtøj og jakker fra Fjällräven, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan finde den jakke, der matcher dit behov bedst.