Fjällräven huer, hatte og kasket


Fjällräven er kendt for deres friluftsudstyr og -tøj i høj kvalitet, der både er praktisk og designet med sans for detaljen. Dette er ingen undtagelse når det kommer til Fjällräven huer og hovedbeklædning. Du kan holde hoved og øre varme med en Fjällräven hue, der kommer i flere forskellige varianter. Der findes alt fra klassiske strikhuer i genanvendt polyester til en ribstrikket uldhue - perfekt til de kolde vintermåneder. Med en hue fra Fjällräven, går du aldrig galt i byen, og de findes i mange forskellige farver og udtryk. På siden findes også Fjällräven kasket, som er særdeles brugbar som beskyttelse mod solen i sommerperioden. En Fjallraven kasket er let og luftig, så du kan bære den uden at få det varmt.
Du finder både Fjällräven hue til dame og herre, solhatte, flat caps, balaclava og meget mere hovedbeklædning fra Fjällräven her på siden. Der er noget til enhver udendørsaktivitet i al slags vejr. De mange caps kommer i onesize og du kan bruge din Fjallraven kasket til herre såvel som dame.


Fjällräven bælter og seler


Der findes ikke noget mere irriterende, end bukser der ikke kan strammes ordenligt ind. Det er en frustration at skulle gå at hive op i dine outdoor bukser, og vil tage meget fokus fra din udflugt. Det kan heldigvis let fikses med et Fjällräven bælte, der både kommer som robust canvasbælte og klassisk læderbælte. Dit Fjallraven bælte kan bruges udendørs til aktivt brug, såvel som til hverdag. Bælterne findes i forskellige farver og udtryk, så der er noget til enhver smag. Er du mere til seler, findes der også et udvalg af Fjällräven seler, der robuste, lette at fastgøre og med god komfort, der følger kroppens bevægelser.

Har du spørgsmål til Fjällräven hovedbeklædning, handsker, bælter eller seler, er du altid velkommen til at kontakte os.