Fjällräven bukser til dame og herre


Et par gode outdoor bukser og robuste hverdagsbukser er velegnet i mange forskellige situationer. Fjällräven bukser er fremstillet i høj kvalitet og holdbare materialer med sans for detaljen og fokus på at fremme udelivet. Her på siden findes Fjällräven bukser til dame i mange forskellige varianter, ligesom der findes et hav af Fjällräven bukser til herre. Fælles for dem alle, uanset model og udtryk er slidstærke bukser fremstillet i materialer, der er udviklet med inspiration i naturen. På siden finder du Fjällräven G 1000 bukser, der er Fjällrävens vigtigste materiale. Materialet er tætvævet og består af 65% polyester og 35% bomuld. Ved brug af Greenland Wax, kan det desuden tilpasses mange forskellige klimaer, så det kan bruges på alle slags eventyr og være med dig i evigheder.
Uanset om du er på jagt efter Fjällräven bukser til kvinder eller mænd, er du her på siden sikret robuste bukser, der kan gøre din udendørs oplevelse endnu mere eventyrlig.

Populære Fjällräven bukser


Et par populære og anerkendte Fjällräven bukser er Vidda Pro, der er både vind- og vandafvisende, har høj komfort og stor funktionalitet. Så leder du efter et par Fjällräven vandrebukser, vil de helt sikkert leve op til dine krav, når du går på eventyr i naturen, hvor især den store bevægelsesfrihed, gør dem virkelig velegnet til netop dette formål.

Fjällräven Greenland bukser, er en anden populær model. De er tidløse og simple, fremstillet i bomuld med stretch og er derfor perfekte som hverdagsbukser eller en søndagstur i skoven.

Er det et par Fjällräven arbejdsbukser, du leder efter, kan Fjällräven Keb bukser muligvis være noget for dig. De har en virkelig høj slidstyrke, og har forformede knæ og bagdel, så din bevægelsesfrihed bliver helt optimal. De kan bruges til havearbejde, såvel som den krævende vandretur og anden udendørs aktivitet. Også Fjällräven Kaipak bukser vil være gode i haven, men er meget alsidige og kan derfor benyttes til langt de fleste gøremål i forbindelse med hverdag eller aktiv fritid.

Fjällräven shorts til dame og herre


Til de sommeren herhjemme eller turen sydpå er Fjällräven shorts et vidunder.
Du finder både Fjällräven shorts til herre og Fjällräven shorts til dame, der har helt fantastiske egenskaber, der gør, at de uden problemer kan bruges i klimaer med høj temperatur. Shorts fra  Fjällräven er både velegnet til selve rejsen, men også vandring og aktivitet i de sydlige og tropiske klimaer, hvor de vil give beskyttelse mod solens stråler, uden at de bliver for varme.

Populære Fjällräven shorts


Som populære modeller kan her nævnes Fjällräven abisko shorts, der med sin store bevægelighed og praktisk stretchmateriale er alsidige shorts, der kan bruges til alt fra trekkingture, rejsen og en udflugt i storbyen.
Fjällräven Ruaha shorts er en anden populær model. De er fremstillet i G-1000 Lite, der gør dem lette og behagelige, selv til aktiviteter i meget varmt klima.


Har du spørgsmål til Fjällräven bukser eller shorts er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give gode råd og vejledning, når du skal finde dine nye outdoorbukser eller rejse shorts.