CleanSpace2 åndedrætsværn

Et innovativt personligt værnemiddel

CleanSpace2 er en luftfiltreret, blæserstyret positiv trykmaske, som er designet til at blive båret i miljøer, hvor der tilstrækkelig ilt til at ånde sikkert. Det er et åndedrætsværn med fremragende komfort og støtte - også ved længere tids arbejde. CleanSpace2 sikrer optimal sigtbarhed og bevægelsesfrihed. Det kan anvendes sammen med briller, sikkerhedshjelm, høreværn, svejsehjelm med mere.
Det er et aktivt åndedrætsværn, hvilket betyder, at blæseren aktiveres, når du trækker vejret. Lufttilførslen kan justeres efter dit aktivitetsniveau og hvor hurtigt du trækker vejret. Luften blæser ikke hele tiden på dit ansigt.
CleanSpace2 er let og intuitiv at anvende. Med automatisk start/stop samt en-knaps-håndtering af de 3 indstillinger. Der er hørbare og visuelle alarmer, der giver besked om lav batteristrøm og blokeret filter.
Læs mere i brochuren om CleanSpace2 her.

Effektiv motor

CleanSpace2 har en ekstrem robust og kraftig mikroturbinemotor. Det er avanceret, vedligeholdelsesfri teknologi som kan holde til at blive brugt. Motoren drives af det indbyggede batteri med minimum 4,5 timers brugstid. Typisk vil driftstiden være ca. 6 timer ved almindeligt brug. Batteriet kan oplades på 2 timer (til 95%.)
Motordelen er forsynet med en piezo-modstandsdygtig sensor, der sikrer et positivt tryk indvendig i masken.
Filteret kan let udskiftes og det er muligt at opgradere til et kombifilter (kræver adapter.)
Nakkepuden på motoren giver god komfort og det er muligt at justere CleanSpace2, så det sidder tæt og behageligt. Køb motordelen her.

Halvmaske i blød silikone

Lavprofildesign, der sikrer dig maksimal sigtbarhed og komfort. Halvmasken fås i størrelserne small, medium og large. Medium er den mest anvendte størrelse. Den er fremstillet af klar, hygiejnisk og vaskbar silikone, som er let at vedligeholde. Maskens udåndingsventil er af høj kvalitet. Den fører luften væk fra ansigtet og gør det let at ånde samt kommunikere. Masken monteres på og adskilles let fra motordelen.

Køb halvmaske str. S her.

Køb halvmaske str. M her.

Køb halvmaske str. L her.

Filtertyper

Når du køber motordelen til CleanSpace2 medfølger 1 stk. HEPA-støvfilteret TM3/P3 (EN12942). Det er et højeffektivt filter med plisseret papir. Filteret er er egnet til brug ved faste og flydende partikler, inklusiv støv, røg, dug, fibre, bakterier og virus. Køb pakke med 3 stk. TM3/P3 filtre her.

Et tyndt grovfilter forrest i motorenheden renser luften for større urenheder, hvilket forlænger levetiden på støvfilteret. Køb pakke med 10 stk. forfiltre her.

Kombifilter A1P3 beskytter mod organiske gasser og dampe samt partikler. Køb A1P3 kombifilteret her.

Kombifilter A2P3 beskytter mod høje koncentrationer af organiske gasser og dampe samt partikler. Køb A2P3 kombifilteret her.

Kombifilter ABE1P3 beskytter mod organiske og uorganiske gasser og dampe samt partikler. Køb ABE1P3 kombifilteret her.

Bemærk! For at benytte et kombifilter er det nødvendigt med en adapter. Køb adapteren her.

Introduktionsfilm

iTOOLS præsenterer CleanSpace2: Afspilning kan kun ske, hvis du har givet samtykke til vores brug af cookies.


Se grafisk præsentation af CleanSpace2 på engelsk: Afspilning kan kun ske, hvis du har givet samtykke til vores brug af cookies.

God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk