CleanSpace2 motorenhed m/ HEPA-støvfilter TM3/P3

DKK 4.735,00
(DKK 3.788,00 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:304580
Komplet eldreven motorenhed til CleanSpace2 aktivt åndedrætsværn. Inklusiv HEPA-støvfilter TM3/P3, oplader, sele, 2 nakkepuder (1 tyk + 1 tynd), flowtest-hætte og bæretaske.
CleanSpace2 er en luftfiltreret, blæserstyret positiv trykmaske, som er designet til at blive båret i miljøer, hvor der tilstrækkelig ilt til at ånde sikkert.
Det er et aktivt åndedrætsværn, hvilket betyder, at blæseren aktiveres, når du trækker vejret. Med Comfort Air Flow, som kan indstilles i 3 niveauer. På den måde kan lufttilførslen justeres efter dit aktivitetsniveau og hvor hurtigt du trækker vejret.
HEPA-støvfilteret TM3/P3 (EN12942) er et højeffektivt filter med plisseret papir. Det er egnet til brug ved faste og flydende partikler, inklusiv støv, røg, dug, fibre, bakterier og virus.
Der er hørbare (ved øret) og visuelle alarmer (på motordelen), som giver besked ved lav batteristrøm og blokeret filter.
Detaljer:
Maks. luftstrøm: 200 l/min.
Alarm: 75 dB (A).
Automatisk tænd/sluk: 3 minutter efter tomgang.
Driftstid: Min. 4,5 timer (typisk 6 timer.)
Driftstemperatur: -10 til +45 grader C.
Ladetid: 2 timer (til 95%.)
Vægt (uden maske): 485 gram.

Må ikke bruges i IDLH-miljøer som beskyttelse mod gasser/dampe, der ikke kan filtreres. Må heller ikke benyttes i et iltberiget eller iltfattigt miljø.

Læs mere i brochuren om CleanSpace2 her.

OBS! Silikonemasken der fremgår på nogle af billederne medfølger ikke.

Bemærk! Silikonemaske købes separat.