Brynje Phoenix Sikkerhedssko

DKK 1.623,75
(DKK 1.299,00 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:903
Moderne og lette sikkerhedssko, der er certificeret i overensstemmelse med de nyeste standarder fra 2022. Skoens overdel er fremstillet af åndbart, strikket polyester, der er forstærket med KPU-elementer for ekstra stabilitet og holdbarhed. Den strikkede overdel giver ikke kun en fleksibel pasform, men bidrager også til at reducere spild under produktionen. Forbedret med en vandafvisende belægning, tilbyder 903 Phoenix øget beskyttelse mod fugt. Skoen kan let strammes eller løsnes takket være det innovative BOA® Fit System, der sikrer en perfekt pasform.

Pronosen, der er lavet af det slidstærke KPU-materiale, er i overensstemmelse med standarderne fra 2022 og anbefales specielt til arbejde, der indebærer knælende positioner. Ydersålen er fremstillet af skridhæmmende gummi og kombineret med en blød EVA-mellemsål, der absorberer stød, hvilket resulterer i en komfortabel og fleksibel sko. En indbygget gelenk i sålen bidrager til stabilitet og reducerer vridning samt belastning på hælen. Sålmønsteret er designet med store knopper og brede riller, der effektivt leder jord, sand, vand og mudder væk fra sålen og sikrer et solidt fodfæste.

Indlægssålen er både stødabsorberende, blød, fleksibel og åndbar. Den er fremstillet af genanvendt PU-skum, der er restmateriale fra indlægssålsproduktion, hvilket bidrager til bæredygtighed. Skoene er ESD-godkendte og fri for PVC-materialer.
EN ISO 20345:2022