Vikan stor fælgbørste m/ vandgennemstrømning
Vikan stor fælgbørste m/ vandgennemstrømning
Vikan stor fælgbørste m/ vandgennemstrømning
Vikan stor fælgbørste m/ vandgennemstrømning

Vikan stor fælgbørste m/ vandgennemstrømning

Varenummer: 545252
Det store afrundede børstehoved er designet til brug på skaft med vandgennemløb. Hvilket letter vask og rengøring af dobbelte og enkelte stålfælge på større køretøjer.
Børstehovedet er 24 cm lang og leveres uden skaft.

DKK 185,00
(DKK 148,00 ekskl. moms)
   På lager
Antal

Relaterede varer
Vikan fælgbørste
Vikan fælgbørste DKK 48,75
(DKK 39,00)
NiTo shampoo
NiTo shampoo DKK 32,50
(DKK 26,00)
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk