UltraGlozz Superpolish 500 ml

DKK 275,00
(DKK 220,00 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:AM12344
UltraGlozz Superpolish er et imponerende poleringsmiddel, som renser, polerer og forsegler. Det danner et glashårdt og glat skjold på overfladen af det behandlede materiale, som effektivt beskytter mod UV-stråler og vaskeridser. Den polerede overflade er desuden lettere at rengøre. Superpolish er let at anvende og påvirkes ikke af de fleste opløsningsmidler samt maskinvask. Virkningen holder i op til 18 måneder. Superpolish kan påføres med håndkraft eller med polermaskine, men det anbefales at benytte en maskine, da det kræver en del knofedt at opnå et optimalt resultat. Påføres rengjorte overflader.
Kan anvendes på lakerede overflader (f.eks. lakeret træ), alle blanke metaller som f.eks. krom, rustfrit stål, aluminium, messing, kobber, guld, blankt plast (f.eks. plastvinduer og teltvinduer), marmor, badeværelsesfliser, glas og spejle samt gelcoat.
Velegnet til polering af overflader på biler, både, motorcykler, campingvogne, fly, cykler og forskellige steder i hjemmet med mere.

VIGTIGT! Læs brugsanvisningen før brug.
Læs en udvidet brugsanvisning her.

Dåse med 500 ml.

NB! BØR IKKE ANVENDES PÅ GUMMI, MAT OG RU PLAST SAMT BØRSTET STÅL. (Kan give hvide pletter på gummi og mat plast. Fjerner børsteeffekten på børstet stål. Det er dog muligt at fjerne Superpolish ved hjælp af UltraGlozz Vinyl indenfor 6 timer, hvis der er sket et uheld.)