Mere om Fjällräven tasker


Den første Fjällräven taske blev skabt, da Åke Nordin kun var 14 år. Han havde en rygsæk i forvejen, men den levede langt fra op til kravene til ekspedition i den svenske natur. Derfor tog han symaskine og saks frem, og med et blev den første Fjallraven rygsæk lavet. Der er dog sket enormt meget siden dengang, og i dag er Fjallraven kendt for deres store udvalg af kvalitets outdoor tasker og rygsække til både hverdagsbrug og længere outdoor rejser.

Her på siden finder du Fjällräven skoletaske til børn såvel som universitetsstuderende, Fjällräven skuldertaske til en storbytur, Fjällräven mini taske i flere varianter og meget mere. Der er noget for enhver smag og til ethvert behov, uanset om det er en vandretaske, skoletaske eller skuldertaske findes der en masse modeller i forskellige stilarter og størrelser. Fælles for dem alle er, at de indeholder detaljer, der gør livet nemmere, og er fremstillet i slidstærke materialer, som G-1000, der er Fjällrävens vigtigste materiale, der med Greenland Wax, kan tilpasses vejret efter behov.

Gå på opdagelse i det store udvalg og find netop den Fjällräven rygsæk eller taske, der matcher dit behov.

Fjällräven rygsæk og tasker til korte og lange udflugter


Fjallraven har en rygsæk og taske til ethvert behov og alle former for udflugter små som store. Fjällräven tasker kommer i mange forskellige størrelser, og du finder både en Fjallraven mini rygsæk, som børnene kan få glæde af på den lille udflugt, og store Fjällräven rejsetasker, som Splitpack Large, der kan bruges på rejsen eller til sportsbrug.

Med en Fjällräven rygsæk til børn kan børnene selv pakke og transportere deres ting. Til stor glæde for både børn og forældre. På siden findes også en Fjällräven bæltetaske, der er god i lufthavnen, hvor pung, telefon og pas sikkert er opbevaret tæt på kroppen. Har du tit brug for at have din computer med på farten, vil en Fjällräven computertaske eller Fjällräven Laptop Case helt sikker være noget for dig. De kommer i forskellige udgaver, og flere rygsække har også et separat computerrum, hvilket gør dem særligt velegnet som skoletasker.

Skal du på udflugt herhjemme eller i udlandet, vil en Fjällräven vandrerygsæk være til stor glæde. Fremstillet i materialet G-1000 vil din rygsæk både være vind- og vandafvisende, så dine ting opbevares sikkert og tørt. Er der store mængder regn på vejrudsigten, vil et Fjällräven regncover være en ekstra beskyttelse til både tasken og tingene i den. Pak eventuelt dine toiletsager i en slidstærk og praktisk Fjällräven toilettaske med optimal pladsudnyttelse og mange funktioner.

Populære Fjällräven rygsække og tasker


Som en af de mest populære Fjällräven rygsæk er Kånken en favorit blandt mange. Kånken blev skabt tilbage i 1978 med det formål at forebygge rygproblemer hos de svenske skoleelever. I dag er den en af Fjällrävens mest populære rygsække og produkter i det hele taget. Den kommer i flere forskellige størrelser og farver, og kan bære af både kvinder, mænd og børn i alle aldre. Kånken er virkelig alsidig rygsæk, der kan bruges som skoletaske, rejsetaske, til vandring og udflugter.

En anden populær model er Fjällräven RÄVEN, der er en både praktisk, slidstærk og enkel rygsæk, fremstillet i G-1000 HeavyDuty Eco. Ligesom Kånken er den meget alsidig og kan bruges til et hav af formål. Til storby turen, transport til skole eller på vandring.

Gå på opdagelse i det store udvalg af Fjällräven tasker, hvor du også vil finde backpacker rygsæk til den lange rejse, fine skuldertasker og meget mere. Uanset hvilken model af Fjällräven tasker, der er din favorit, er du garanteret en slidstærk taske, der vil følge dig i mange år.