Ruko Forsænker 4S Runatec 10,4 MM

Før DKK 380,00
DKK 160,00
(DKK 128,00 ekskl. moms)
SparDKK 220,00
På lager
Varenummer:102874P
RUKO Forsænker 4S RUnaTec Ultimatecut 90° 10,4 mm er skabt med det formål at levere præcise og fejlfrie forsænkede huller i forskellige materialer. Den er den ideelle partner for professionelle brugere, der stræber efter fremragende resultater.

Dette forsænker vælger at benytte sig af den innovative ULTIMATECUT-teknologi med fire skærekanter i stedet for de konventionelle tre. Denne avancerede tilgang fordeler belastningen på de fire skærekanter, hvilket resulterer i en markant reduktion af både de aksiale og radiale kræfter. Dette sikrer en yderst jævn og tryg arbejdsgang.

ULTIMATECUT forsænker 4S er velegnet til brug i søjleboremaskiner, CNC-styrede bearbejdningscentre og håndholdte boremaskiner. Den er udstyret med et standard 3-sidet skaft, som forhindrer skridning i borepatronen og sikrer konstant optimal kraftoverførsel under arbejdsprocessen.

For at forbedre ydeevnen yderligere er denne forsænker belagt med den eksklusive RUnaTEC-belægning, som er udviklet af RUKO. Denne belægning giver ekstraordinær slidstyrke og muliggør kraftfuld indtrængning i materialer, især når der arbejdes med krævende emner som varmebehandlet stål.

Længde: 50,0 mm
Diameter: 10,4 mm
Skaftdiameter: 6,00 mm
DIN: 335
Forsænkningsvinkel: 90°
Materiale: HSS
Antal skærekanter: 4
Belægning: RUnaTEC-belægning

Velegnet til følgende materialer:
Stål < 900 N/mm²
Stål < 1100 N/mm²
Aluminium
Plastik
Bronze
Støbejern