Nilfisk Muffe T/Alto Støvsuger
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
4-I-1 Dyserør M/Dyse 037
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Nilfisk Vario Turbodyse 1.6
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Nilfisk 4-I-1 Dyserør M/0350 Dyse
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Nilfisk reservedele og Nilfisk tilbehør

Her på siden findes et stort udvalg af Nilfisk reservedele, så du kan få fikset din maskine igen, hvis et mindre komponent går i stykker, er slidt eller bliver væk. Der er både reservedele til Nilfisk højtryksrenser samt diverse Nilfisk støvsuger reservedele.

Måske mangler du en længere slange, nyt håndtag eller en anden form for Nilfisk tilbehør og det finder du ligeledes et bredt udvalg af på siden.

NILFISK SLANGER


Vi tilbyder mange forskellige slags af Nilfisk slanger og der er alt fra Nilfisk forlængerslange til Nilfisk støvsugerslange.
Når du skal finde en ny støvsugerslange fra Nilfisk, er det væsentligt at sikre, at det er den rette model du vælger. Nogle slanger passer på flere modeller af Nilfisk støvsugere, og du kan finde ud af hvilke, når du går ind på det enkelte produkt.

Er du på udkig efter en ny Nilfisk højtryksslange, findes der også her et stort udvalg og i mange forskellige længder. En forlængerslange til Nilfisk højtryksrenser er super praktisk, hvis du eksempelvis skal rense tag.

NILFISK HØJTRYKSRENSER TILBEHØR


Vi har et stort sortiment af Nilfisk højtryksrenser reservedele og tilbehør, så du kan få mest muligt ud af din højtryksrenser. En Nilfisk skumsprayer er velegnet til rengøring af bil, mens en terrassevasker vil give dig et hurtigt og professionelt resultat når det gælder flisevask.

Er dit Nilfisk højtryksrenser håndtag utæt, finder du også forskellige håndtag til Nilfisk højtryksrenser, så du igen kan få glæde af din maskine.

Spulehåndtag fra Nilfisk kommer i flere varianter, og der er derfor gode chancer for du finder det der passer dig bedst.

NILFISK DYSER, LANSER OG KOBLINGER


Der findes et stort udvalg af forskellige dyser, og der er alt fra Nilfisk tornado dyse, kloakdyse og Nilfisk autodyse på siden.

De mange Nilfisk dyser har flere forskellige funktioner, og du bør derfor overveje, hvilken specifik dyse du er på udkig efter. Læs eventuelt nærmere om, hvad den enkelte dyse er beregnet til.

Der er også reservedele som Nilfisk koblinger og lanser, og mange flere forskellige former for reservedele og tilbehør i udvalget.