New Cannonball CB-1 - genopladelig

DKK 2.695,00
(DKK 2.156,00 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:CANNON
Cannonball er et uovertruffet redskab til moderne hundetræning. Boldkanonen er idéel til oplæring, da hunden vænnes til en aktiv belønning og derved motiveres til at udføre opgaven korrekt. Hunden får stor glæde af den aktive træningsform. Er særdeles velegnet til træning og oplæring af både brugs- og sportshunde. I mere end 15 år har politi, militær, redningstjenester og dedikerede hundetrænere haft stor træningsudbytte af Cannonball.

Med sin lave vægt på 1600 gram, en diameter på 23,5 cm og en højde på 8,9 cm, kan Cannonball praktisk talt skjules over alt. Trods dens lille størrelse, har Cannonball en imponerende lodret skudhøjde på ca. 2 meter (dette med en 85 gram bold). Ophængt i et træ eller lignende, bliver skudlængden op til 5 meter. Boldens kraftige acceleration tænder hundens jagtinstinkt. Hundens opmærksomhed skærpes, og koncentrationen på opgaven bliver optimal.

Den indbyggede støttefod i bunden gør det let at ændre hældningsvinklen på Cannonball, hvilket giver mulighed for stor variation i træningen. Cannonball kan desuden hænges op i et træ eller lignende.

Cannonball er virkelig god til træning af fremadsendelse, søg på døde genstande, agility-træning og andre former for professionel hundetræning. Den langtrækkende fjernbetjening sikrer, at belønningen gives i det split sekund, du ønsker.

Cannonball er fremstillet af rustfrit stål og CNC bearbejdet eloxeret aluminium indkapslet i et yderst robust kabinet af ABS plast. Med indbygget 1,8A genopladeligt batteri. Det praktiske "auto off" system sikrer optimal batterilevetid. Når bolden er affyret, slukkes der automatisk for strømforbruget. Der er ingen kontakt, som man kan glemme at tænde og slukke for. Inklusiv 1 stk. bold og 220V oplader.

Se video: