Metabo Akku Fedtsprøjte Solo FP 18 LTX

DKK 2.372,50
(DKK 1.898,00 ekskl. moms)
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Varenummer:600789850
Den kompakte akku-fedtsprøjte med 2 arbejdstrin og et imponerende udpresningstryk på op til maksimalt 690 bar er designet til mobil vedligeholdelse af maskiner og anlæg. For en ren og effektiv smøreproces er der mulighed for forudindstilling af udpresningsmængden på hjulet, hvilket kan justeres i 10 trin.

Fleksibiliteten øges ved valg mellem højt tryk eller høj gennemstrømningshastighed, afhængig af formålet. Under smøringen sikrer LED-belysning direkte på kabinettet og en ekstra LED på slangeenden optimalt overblik.

Brugervenligheden forbedres yderligere med en kontaktlås, der muliggør kontinuerlig drift. Der er tre måder at påfylde fedt på: med fedtpatroner, fra beholder eller direkte påfyldning. En indbygget udluftningsventil sikrer konstant og effektivt arbejde.

Praktiske funktioner som en magnet til fastgørelse på metal (tilbehør), en skulderstrop og en lang slange med holder tilbyder fleksibilitet under arbejdet. Produktet kan kombineres med alle 18 V batterier og opladere inden for CAS-mærkerne for ekstra bekvemmelighed og alsidighed