Kunde med login til specialbutikken.dk

Kend din ordrehistorik med et login til specialbutikkken.dk.


Med et login til specialbutikken.dk får du adgang til ekstra oplysninger og muligheder.

Er du logget ind når du handler hos os, husker webshoppen automatisk dine tidligere køb. På den måde kan du se dine tidligere ordrer.
Du får mulighed for at oprette en huskeliste med de produkter du køber mest, så finder du dem let igen.
Udfyld nedenstående for at få et login. Du modtager en mail når du er oprettet.

Husk! Det er ikke nødvendigt med et login for handle hos specialbutikken.dk.

Gælder også danske erhvervskunder.

Ønsker du at handle hos specialbutikken.dk som erhvervskunde, skal du oprettes som kunde hos SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen.
Som erhvervskunde får du mulighed for at betale via faktura og EAN-nummer. Med et login kan du se dine tidligere fakturaer fra køb i webshoppen.
Udfyld nedenstående og ansøg om at blive erhvervskunde, så vil vi efter et kredittjek og godkendelse oprette din konto og dit login. Du modtager en e-mail, når vi har godkendt din ansøgning.

Allerede erhvervskunde hos SPECIAL~BUTIKKEN? Kontakt os for at få et login til specialbutikken.dk. Du handler selvfølgelig på dine sædvanlige vilkår.

Bemærk! Det er kun muligt for danske virksomheder og offentlige institutioner at blive erhvervskunde med login til specialbutikken.dk.


Navn eller firma   
 
Adresse   
Postnr & by   
Telefon   
Kontaktperson   
 
E-mail   
CVR-nr (kun erhvervskunder)   
EAN-nr (kun erhvervskunder)   
 

God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk