Vi sælger helium

Ballonhelium

Det er populært at pynte op med balloner ved festlige lejligheder. Svævende balloner fyldt med helium er særligt eftertragtede. Kom ind i SPECIAL~BUTIKKEN på Fabersvej 13 i Holstebro, hvis du har brug for helium til oppustning af balloner.

Her er nogle praktiske oplysninger:

1) Helium er en dyr luftart! Ud over prisen for heliummet, så skal der betales et depositum for heliumflasken og aftapningsdysen. Depositummet får man retur, når flasken og dysen afleveres.

2) Flaskerne med helium fås i forskellige størrelser. SPECIAL~BUTIKKEN har typisk 5L, 20L og 50L på lager.

3) Benyt balloner specielt fremstillet til helium (f.eks. folieballoner) - ellers svæver ballonerne kun i meget kort tid. Almindelige latexballoner kan ikke holde længe på heliummet, da de simpelthen ikke er tætte nok. En latexballon har en anslået svævetid på 5-7 timer.

4) Hvor mange balloner kan en heliumflaske oppuste? Lad os antage at ballonerne opnår en diameter på 30 cm, så kan en 5L flaske fylde ca. 70 stk., en 20L flaske ca. 230 stk. og en 50L flaske ca. 560 stk. (Bemærk! Der er tale om cirka antal, da antallet blandt andet afhænger af ballontypen, størrelsen og temperaturen.)

5) Helium udvider sig, når temperaturen stiger. Fyld derfor ikke ballonerne hvor det er koldt (f.eks. udenfor om vinteren), hvis de senere flyttes til et varmt område (f.eks. en varm sportshal.)

6) Det er livsfarligt at indånde helium, da det fortrænger ilten i lungerne, hvilket skaber risiko for kvælning.

Helium sælges ikke via hjemmesiden. Kontakt os for de aktuelle priser.
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk