Härkila Mountain Hunter Expedition Bino Strap

DKK 899,00
(DKK 719,20 ekskl. moms)
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Varenummer:38 01 062 98 98
Mountain Hunter Expedition bino-strap’en fra Härkila er en virkelig nem og praktisk måde at bære din håndkikkert på, særligt når du er på jagt i bjergene eller andet ujævnt terræn. Bino-strapen holder ikke kun din kikkert på plads, men beskytter den også og indeholder samtidig en lang række gode og praktiske funktioner.
Den kan indstillet til enten at holde en stor eller en lille håndkikkert. Hvis du ikke ønsker tasken, kan den afmonteres og i stedet bruge selesystemet til at holde kikkerten på plads på brystet. Tasken lukkes med en stor klap med lydløs magnetlukning, så du undgår at larme for meget.

Der medfølger to strækbare lommer, som kan fastgøres ved hjælp af molle-stropperne på hver side og i bunden af bino-strapen - eller du kan fastgøre andre ting, som passer med molle-systemet.
Bag på bino-strapen er der en rummelig lomme til et mindre kort, din mobil eller andre småting, som er rart at have tæt på dig. Bagpå er der også bæltestropper, som gør det muligt at hægte selesystemet af og bære selve kikkerttastken i bæltet, hvis du ønsker det.
Bino-strapen er perfekt til dig, som er træt af at din kikkert hænger og dingler rundt om halsen på dig, når du bevæger dig.

Materiale: 100% polyester