Härkila Mossehunter GTX bukser

DKK 3.499,00
(DKK 2.799,20 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:11 01 267
Jagtbukser med GoreTex-membran. Bukserne er åndbare og med god mulighed for ventilation.
Bukserne har to lårlommer med vandafvisende lynlåse og patronholdere, og ventilationslynlåse ved lårlommerne. Bukserne har faconsyede knæ og mulighed for justering ved knæene. Indersiden af hoftebæltet er med anti-slip, og ved anklerne er der sne-lukninger og en krog til fastgørelse ved snørebåndene.

Moose Hunter 2.0 GTX bukserne er en videreudvikling af vores meget populære Moose Hunter bukser. Bukserne er skalbukser, der er udviklet med et særligt fokus på elgjagt og anden nordisk storvildtjagt.
Men bukserne har vist sig at være elsket af jægere til alle slags aktiv skovjagt. En af nyudviklingerne er, at Moose Hunter 2.0 GTX bukserne har den nye røde Mossy Oak Red-camouflage, der er langt tydeligere at se for andre jægere, men som modsat slet ikke kan ses af klovbærende vildt.

Moose Hunter 2.0 GTX-bukserne er ligesom Moose Hunter 2.0 GTX-jakken lavet i et børstet tricot-stof, der er lydsvagt og blødt, og som har fået en smuds- og vandafvisende DWR-behandling. Bukserne har en åndbar, slidstærk og 100% vind- og vandtæt GORE-TEX-membran, der kan modstå selv hård regn og blæst.
Derudover er bukserne forstærket ved anklerne med slidstærk Cordura-stof, og på indersiden har de mesh-foring, der transporterer fugt væk fra kroppen. Som de andre dele i Moose Hunter 2.0-serien har bukserne en blanding af Mossy Oak Break-Up Country og den nye Mossy Oak Red-camouflage.

Klovbærende vildt er rød/grøn-farveblinde, og den nye Mossy Oak Red-camouflage sikrer i højere grad end tidligere blaze-camouflager, at jægeren er camoufleret over for vildtet og samtidig er langt mere tydelig over for andre jægere på jagten.
Moose Hunter 2.0 GTX bukserne har både forlommer og lårlommer, alle med vandtætte lynlåse, samt ventileringslynlåse med beskyttende stormklapper bag på lårene. I højre lårlomme er der indsyet patronholder. Derudover har bukserne formsyede knæ samt justeringsremme bag på knæene og ved anklerne.
Det gør det muligt at skabe mere plads omkring knæet, hvilket er praktisk til jagter, der kræver en høj grad af bevægelsesfrihed. Ved anklerne er der indsyet kroge, der kan fastgøres til støvlerne.

Primære materialer: 100% Polyester, Brushed Tricot, DWR
Foer: 100% Polyester, Fine Mesh
Membran: GORE-TEX 2-layer