Härkila Herlet Tech skjorte Willow Green

DKK 549,00
(DKK 439,20 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:14 01 115 29 08
Smart langærmet skjorte fremstillet af holdbart stretch-materiale med praktiske funktioner. Materialet er åndbart, fugttransporterende og hurtigtørrende. Desuden har skjorten indbygget tekstilbeskyttelse mod insekter. Insect Shield er en langtidsvirkende behandling, der effektivt og lugtfrit frastøder myg, dansemyg, flåter, fluer, høstmider og lopper. Insect Shield er EU-godkendt til både kæledyr og mennesker. Skjorten er designet til aktivt brug under varme forhold. Der er ventilationspaneler langs skuldrene og ventilationshuller under armene. Kraven har en særlige udformning, så den kan foldes op som ekstra beskyttelse mod solen. Der er 1 brystlomme med skjult lodret lynlåsåbning. Skjorten har moderne pasform (hvilket betyder, at den er let faconsyet i forhold til afslappet pasform.) En dejlig komfortabel skjorte perfekt til blandt andet jagt, fritids- og rejsebrug.
Herremodel.
Materiale: 87% polyester og 13% spandex. Ripstop kvalitet. Aktivt stof: Permethrin (5,2 gram pr. kilo behandlet materiale.)

Den aktive ingrediens i Insect Shield er en menneskeskabt version af et naturligt insektmiddel, der findes i nogle typer krysantemumblomster. Insect Shield er et resultat af mange års forsøg og forskning. Skjorten kan maskinvaskes op mod 70 gange før virkningen af Insect Shield forsvinder.