Härkila Driven Hunt Heat Muffe

DKK 1.299,00
(DKK 1.039,20 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:19 01 085 29 99
Håndvarmer med Härkila Heat System. Muffen har blødt, varmt foer, og en justerbar hoftesnor med klikspænde. Powerbanken til Heat System ligger i en lynet lomme, så den ikke falder ud. Driven Hunt Heat Muffe er en foret muffe med Härkila Heat-teknologi så man kan justere varmen.

Muffen er lavet i et slidstærkt stof, det består af 84% polyester og 16% polyurethan. Stoffet har fået Durable Water Repellant-behandling. Indeni er den isoleret med 200g Thermo Poly Shield™ Fill-vattering og et tykt fleecestof.

Muffens Heat system kan indstilles til 38 °C, 26°C, eller 52°C med trykknap bag på. Der er et vandtæt USB-stik til at tilslutte en powerbank. Ved brug af 10.000 mAh powerbank kan den køre på højeste temperatur i ca 7 time ved udendørstemperatur på 0 °C. For at spare på strøm går den i dvale, når muffen har den ønskede temperatur. Muffen tænder selv hvis temperaturen falder 1-2 grader.

Muffen har et aftageligt bælte så man altid har den ved hånden, selvom man bevæger sig rundt. Forsynet med en lomme foran til diverse udstyr.