Gulf Cascade GP-HS skærevæske 5 liter

DKK 499,00
(DKK 399,20 ekskl. moms)
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Varenummer:7871025
Gulf Cascade GP-HS er en rigtig god biostabil delsyntetisk metalbearbejdningsvæske til både almindelig og ekstra krævende brug. Det er en vandblandbar væske med et middelhøjt indhold af olie. Tilsat specielle additiver til forbedring af ydelsen. Indeholder ikke klor. Med ultra lang levetid og forbedret standtid. Høj modstandsdygtighed overfor bakterieangreb.
Anvendes til spåntagende bearbejdning (skæring, boring, savning, slibning, drejning og fræsning) i blandt andet stål, jern, støbejern, aluminium, titanium, messing, legeringer og plastik. Velegnet til både højtryksanlæg og lavtryksanlæg. Egnet til brug i hårdt og blødt vand.
Cascade GP-HS har gode korrosionsbeskyttende egenskaber. Den er skabt til at formidle en ren arbejdsgang. Ingen klistrede rester og klæbrige overflader. Skærevæsken har en lav skumnings tendens og efterlader en enestående overfladefinish.
Dunk med 5 liter.

Bemærk! Det er en koncentreret væske som anvendes i 4-12% opløsninger afhængig af opgaven og emnet. En 10% opløsning er egnet til de fleste opgaver. Cascade GP-HS er ikke frostsikret og kan ikke frostsikres.

Fare