Grisport 70649 sikkerhedsstøvle S3 GORE-TEX sampak

DKK 1.998,00
(DKK 1.598,40 ekskl. moms)
På lager
Sampakken indeholder 1 par Grisport sikkerhedsstøvler model 70649, 1 par Bjerregaard Cash helårssokker og 1 stk. Royal Protector imprægneringsspray.

Grisport 70649 sikkerhedsstøvler:
Let, vandtæt og fleksibel sikkerhedsstøvle. Overdelen er lavet af mikrofiber-materiale med vandtæt GORE-TEX membran. Det smarte Boa-lukkesystem gør det let at snøre støvlen. Med blødt sømværn og tåkappe af fiberglas. Støvlen er  metalfri og antistatisk konstrueret. Den slidstærke Cross-safety ydersål er skridhæmmende samt olie- og varmebestandig. God komfort med åndbar inderfor, udtagelig indlægssål og mellemsål af stødabsorberende PU.
EN ISO 20345 S3 HRO HI CI WR.

Bjerregaard Cash helårssokker:
Komfortabel sok med ventilerende komfortzoner over vristen. Indholdet af Multitech Silver i materialet øger slidstyrken og minimerer lugtgener. Coolmax har gode fugttransporterende egenskaber. Sokken er forstærket i tåen og hælen. God støtte omkring anklen. Elastisk ribkant holder sokken sikkert og behageligt på læggen. Sokken er højre/venstre strikket for optimal pasform.
Materiale: 42% Coolmax, 38% Uld multitech, 12% Polyamid og 2% Lycra.

Royal Protector imprægneringsspray: (Flasken kan afvige fra billedet.)
Imprægnerer og plejer effektivt alle typer læder (bl.a. nubuck og ruskind), tekstilmaterialer og materialer med membran. Indeholder ikke silikone eller fluor.
Pumpeflaske med 250 ml.