Fjällräven skjorter til dame og herre


En Fjällräven skjorte er ikke som alle andre. Fjällräven skjorter kan bruges i mange forskellige sammenhæng, og egner sig til mere end bare festen. Skjorterne er perfekte til friluftsliv, hvor materiale og bevægelighed vil medvirke til en den ultimative komfort. På siden findes Fjällräven skjorte til herre i et stort udvalg af forskellige designs, der kan bruges i mange situationer.

Den klassiske Fjällräven skovmandsskjorte er helt perfekt til vandring, udflugter og sammenkomster, hvor det traditionelle design vil tage sig godt ud. Fjällräven Övik skjorte er en bomuldsskjorte i skovmands look, der kan fås som både kortærmet og langærmet skjorte, i forskellige farvetoner. Denne Fjallraven skjorte har en komfortabel pasform, og materialet er hurtigtørrende og har fugttransporterende egenskaber.

På siden finder du selvfølgelig også en Fjällräven skjorte til dame, der rummer samme gode egenskaber og kvaliteter som herreskjorterne. Fjällräven Kiruna Lite skjorte vil hurtigt blive din tro følgesvend til udendørsaktiviteter, der med en løs og komfortabel pasform er perfekt til både hverdag, i fritiden og i de varme klimaer.

Om det er til det aktive udeliv, arrangementer eller hverdag, vil en Fjällräven skjorte kunne bruges til det hele. Ved store sommer arrangementer kan en Fjällräven skjorte hurtigt blive din redning, og du kan fokusere på at nyde festen og selskabet, uden at være ved at koge over.

Fjällräven trøjer til vandring og hverdag


Her på siden findes også et stort udvalg af andre Fjällräven trøjer, der kan bruges både til det aktive liv og i dagligdagen. Uanset årstid er der behov for gode trøjer. Om vinteren som underlag og mellemlag, og om sommeren kan en Fjällräven t-shirt eller trøje bruges alene. Du kan få en Fjällräven trøje til dame såvel som herre, så alle kan få glæde af de gode egenskaber og kvaliteter.

En Fjällräven trøje med lynlås er perfekt at have med på den korte tur, og du kan hurtigt tage den af og på under lidt skiftende vejrforhold. Du finder også de helt varme trøjer, som Fjällräven Övik Knit, der er den perfekte Fjällräven uldtrøje til dame, der kan bruges som mellemlag på skituren eller på kølige sommeraftener. Vi tilbyder også Fjällräven striktrøje til herre - perfekt foran lejrbålet i de sene sommermåneder eller til forårsturen i skoven.

Fjällräven keb trøje, er en let og alsidig sweater, der er skabt til det aktive udendørsliv. Den kan fås i både herre og dame model, og er både isolerende og leder fugt væk. Perfekt til den lange vandretur, hvor der ikke er behov for en jakke.

Du finder på siden også et stort udvalg af komfortable t-shirts og fleecetrøjer. Der er trøjer til alle behov og klimaer.  

Har du spørgsmål til trøjer eller skjorter fra Fjällräven?


Har du spørgsmål til Fjällräven skjorter eller Fjällräven trøjer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er sikre på, at din nye Fjällräven trøje vil blive din tro følgesvend både til hverdag og udflugter, og vi hjælper gerne med at finde netop den variant, der passer bedst til dig.