Fjällräven kjoler


En Fjällräven kjole giver mulighed for at nyde aktiviteter i sommervarmen og tropiske klimaer, uden at du får det for varmt. En Fjallraven kjole er perfekt til mange formål, og kan bruges til hverdag, såvel som rejser og udflugter sydpå. Du finder varianter af Fjällräven kjoler i flere forskellige design og materialer. Fjällräven Övik skjortekjole har svedtransporterende egenskaber, og et tidløst design, der vil gå godt i mange sammenhænge. Du kan bruge den alene, over et par bukser eller tage den med på stranden, hvor de lange ærmer vil beskytte effektivt mod solens stråler. En anden populær Fjällräven kjole er High Coast, der er en dejligt kortærmet kjole i et helt simpelt design. Kjolen er fremstillet af en elastisk økologisk bomuldsblanding, der sikrer dig stor bevægelsesfrihed og optimal komfort.

Fjällräven nederdel


På siden findes også Fjällräven nederdele, der hurtigt vil blive din faste turmakker i varme klimaer. En Fjällräven nederdel er særdeles velegnet til aktiviteter som vandring og trekking, da de fleste modeller kommer med indbyggede shorts. Kombinationen af nederdel og shorts i en beklædningsgenstand kaldes skorts, og giver dig det bedste fra begge verdener. Fjällräven skorts er særdeles komfortable, og de indbyggede shorts gør, at du uden problemer kan bruge nederdelen til vandring og tage lange skridt, uden bekymringer. Samtidig med har du stadig det feminine look fra slå-om-nederdelen. Du finder nederdele i forskellige længder, hvoraf  Fjällräven Övik nederdel er en knælang model. Nederdelen er fremstillet i G-1000 Air, der giver optimal åndbarhed i et tidløst og enkelt design, der vil gå godt til udflugter i skov og by, eller på restaurantbesøg. Du finder også kortere modeller, hvis du er mere til det, selvfølgelig med samme gode egenskaber.

Har du spørgsmål til Fjällräven nederdel eller kjoler?


Har du spørgsmål til Fjällräven nederdel eller kjoler, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er sikre på, at du vil elske din nye nederdel eller kjole fra Fjällräven, og vi hjælper gerne med at finde den helt rette model til netop dig.