Fjällräven Keb Bukser W Regular - Ny Model

DKK 1.999,00
(DKK 1.599,20 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:86706
Keb er smarte og behaglige bukser til krævende trekkingture. Designet er en praktisk kombination af komfort og høj slidstyrke. Fremstillet  i stretch med forformede knæ og bagdel for optimal bevægelsesfrihed. Med robuste forstærkninger i G-1000 Eco på slidflader.

Disse anerkendte trekkingbukser i strækstof og G-1000 har nu fået en opdatering for at levere endnu bedre ydeevne, komfort og holdbarhed. Disse bukser er skabt uden brug af PFC og er designet til at følge dig på dine udendørs eventyr i lang tid.

Ligesom deres prisbelønnede forgængere har disse trekkingbukser de velkendte store lommer og nu også forbedrede ventilationslynlåse med netmateriale på bagsiden samt åbninger til knæpuder (ekstraudstyr). Benenderne er nemme at justere og reparere, så du kan stole på, at disse bukser er en pålidelig og slidstærk klassiker, der giver dig maksimal bevægelsesfrihed i bjergene.

Nu med en opdateret pasform for at give bedre bevægelsesfrihed og mere komfort

Materiale: G-1000®: 65% polyester (genanvendt), 35% bomuld (økologisk)
63% polyamid, 26% polyester, 11% elastan
Damemodel.

Du kan forvente at beholde den samme størrelse i vores forbedrede pasform, hvis du bruger en EU-størrelse 34 til 44, og gå en størrelse ned i EU-størrelse 46 og derover.