Fjällräven Keb Buks M - Ny Model

DKK 1.999,00
(DKK 1.599,20 ekskl. moms)
Ønsker du tilbehør til din kurv, vælg her
Se mere
(+ DKK 49,00)
På lager
Varenummer:87176
Ny udgave af de prisbelønnede trekkingbukser fra Fjällräven, nu med forbedret ydeevne og bæredygtighed.

Disse prisvindende trekkingbukser, lavet i en kombination af strækstof og G-1000, har fået en opdatering for at levere endnu bedre præstation, komfort og holdbarhed. Der er også fjernet PFC fra produktionen, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg og skabt til et langvarigt brugsliv.

Disse bukser har bevist deres værd i bjergene og er nu blevet forbedret med klassiske store lommer, ventilationslynlåse og knæpudeåbninger (tilbehør). De er skabt til at være velsiddende og slidstærke, hvilket giver dig maksimal bevægelsesfrihed, uanset hvor eventyret fører dig hen.

Bukserne har tovejs ventilationslynlåse langs siderne og ekstra ventilationslynlåse langs læggene. Disse funktioner giver dig mulighed for at tilpasse luftstrømmen efter dine behov og opretholde den perfekte temperatur, uanset hvor udfordrende dine eventyr måtte være.

De er udstyret med to håndlommer og to benlommer, hver med knappede flapper, for at sikre dine værdigenstande og udstyr. En af benlommerne har endda en indvendig netlomme til endnu mere organisation og bekvemmelighed.

Nu med en mere inkluderende pasform for at give bedre bevægelsesfrihed og mere komfort.

Materiale: G-1000®: 65% polyester (genanvendt), 35% bomuld (økologisk)
63% polyamid, 26% polyester, 11% elastan

Herremodel.

Du kan forvente at gå en størrelse op i den forbedrede pasform, hvis du bruger en EU-størrelse 46 til 52, beholde den samme størrelse, hvis du bruger en EU-størrelse 52 til 56, og gå en størrelse ned i størrelse 58 og derover.

Bukserne fås i 3 længder:
S=Short - 30"
R=Regular 32 "
L=Long 34"