Fjällräven sovepose, regnslag og stofposer til udflugten


Fjällräven har alt du behøver til udflugten eller vandreturen! Læg dig godt tilrette i en Fjällräven sovepose, hvad end det er til den korte eller lange udflugt. Du finder Fjällräven soveposer i flere forskellige udgaver til ethvert behov. Soveposerne er fremstillet i letvægts materiale og er lette at have med på sommerturen. Til de våde og regnfyldte dage, er et Fjällräven regnslag uundværligt. Det vil sikre at alle dine ting holdes tørre, og fylder minimalt når det foldes sammen i den indbyggede lomme. Du finder Fjällräven regnslag i forskellige størrelser, der matcher de fleste Fjällräven tasker. Vi har også helt vandtætte poser fra Fjällräven, som kan bruges som inderpose i en større rygsæk eller medbringes på kanoturen. Til at organisere indholdet i rygsækken er Fjällräven stofposer helt geniale. De kan bruges som vaskeposer, og hjælpe dig med at holde beskidt og rent tøj adskilt.

Fjällräven imprægnering og voks for længst holdbarhed


For at sikre den længste holdbarhed og få mest ud af dine tasker eller overtøj anbefaler vi at du eksempelvis benytter Fjällräven PFC-Free imprægneringsspray, som vil give en mere vandafvisende overflade på dit udstyr. Fjällräven Greenland voks er perfekt til Fjällräven overtøj fremstillet i G-1000, og vil sikre højere vand- og vindafvisende. Samtidig vil det øge holdbarheden.

Mere Fjällräven tilbehør


På siden finder du også Fjällräven High coast hip pack - en lille praktisk taske, der er let at medbringe overalt. Vi har også smarte Fjällräven kortholdere, forskellige udgaver af punge i flere farver, Fjällräven Gaiters til de våde dage og meget mere. Kort fortalt er der et stort udvalg af praktisk tilbehør til alt fra den lange rejse og vandreturen til den mindre udflugt.

Har du spørgsmål?


Gå på opdagelse i det store udvalg af Fjällräven tilbehør og accessories, og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til alt fra soveposer, imprægnering til toilet- og bæltetasker.