Fjällräven Abisko Trekking Tights Pro W.

DKK 1.399,00
(DKK 1.119,20 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:84771
De helt nye bæredygtige, slim fit tights Pro til kvinder fra Fjällräven, kan bruges til næsten alt - friluftslivet, træning, hverdag, arbejde osv. Tights'ne er yderst holdbare og er IKKE gennemsigtige.

De er lavet i et ultra strækbart materiale som er fugttransporterende og hurtigtørrende. På trods af den hurtigtørrende funktion, føles de dog ikke tynde, kvaliteten på stoffet føles nemlig lækkert, blødt og stærkt. De er tætsiddende nok til at de kan benyttes under et par overtræksbukser eller skalbukser.

Linningen er bred og har skjulte, flade syninger og kan justeres med bånd i taljen. Disse vandretights' udtryk er særligt attraktive og består af en høj talje, designet således at de passer til alle kropstyper. De har fugtafvisende forstærkninger bagpå og ved knæene, det er smart hvis du skal ned at sidde på et fugtigt materiale. Abisko Trekking Tights har en stor lomme på højre bukseben og en mindre lynlåslomme på venstre bukseben. Desuden er der en sikkerhedslomme med lynlås og en lille strop på venstre hofte - den kan f.eks. bruges til at sætte ekstraudstyr, vindjakke m.m. fast.

Materiale: 71% polyester, 29% elastan og 90% polyamid, 10% elastan
Benlængde: 7/8 bukser
Længde på indersøm: 63 cm
Vægt: 245 g (str. S)