Coast HL8 pandelampe

DKK 599,00
(DKK 479,20 ekskl. moms)
Bestillingsvarer
Varenummer:100011001
HL8 fra COAST er en meget kraftfuld pandelampe, idet den har et fantastisk lysudbytte på helt op til 615 lumen på højeste indstilling, samt en driftstid på op til 64 timer ved laveste indstilling.

HL8 er et fantastisk valg til professionelt brug, til udendørs brug, og specielt til dig, der befinder dig et sted, hvor du ikke har mulighed for at oplade batterierne så ofte.

COAST’s patenterede Pure Beam Focusing Optic System giver en overlegen stråle intensitet. Når du indstiller lyset fra den fokuserede lyskegle (Spot) til den brede lyskegle (Flood) vil du ikke få de mørke ringe, som ellers er typiske for lommelygter, der kan lave fokuserede lyskegler. Og med COAST’s Slide Focus Control kan du nemt skifte mellem Spot og Flood.

Bulls-Eye Spot-lyset giver dig en kraftig, fokuseret lysstråle, med en maksimal lysdistance på op til 196 meter, samt en ydre ring af et mere diffust lys, som samtidig oplyser et større område ud til siderne. Beam Lock System gør det muligt, at fastlåse strålen i enhver ønsket position.

HL8 har desuden et aftagelige batteri, som er nemt at sætte på fx. et bælte, idet det har en forlængerledning på knap 1 m. Pandelampen kan også monteres på en sikkerhedshjelm ved hjælp af de medfølgende hjelmbeslag.

HL8 er IPX4 godkendt, hvilket gør at den kan holde til al slags brug i regnvejr, og betegnes som nærmest vandtæt.

Pure Beam Focusing Optic System
Bulls-Eye Spot-lys
Justerbare elastikstropper
Pandelampen kan tiltes forover.
3 lysindstillinger; High, Medium, Low
Aftagelig batteripakke med 91,5 cm forlængerledning
Inkl. 4 x AA batterier
Inkl. hjelmklips
IPX4 godkendt
Lygten er testet og normeret efter ANSI/FL1 standarder.
Livstidsgaranti