Jagtbukser til al slags vejr

Når du går på jagt, er det vigtigt, at de rammer du selv kan påvirke er så optimale som muligt, så du får den bedste oplevelse. Vejret i Danmark er meget skiftende, og det er nødvendigt at du både kan holde dig varm og tør på kolde vinterdage, men også jagtbukser, der er åndbare er et must, så du ikke får det for varmt. Det vil være en skam, hvis kulde eller varme tager noget af oplevelsen fra din jagt.

Hos Special Butikken finder du både jagtbukser med foer til vinter, hvor kulden raser, vandtætte jagtbukser til de mange regnbyger Danmark ofte byder på og jagtshorts til de meget varme dage.

Vi tilbyder blandt andet Seeland, Fjällräven, Pinewood og Härkila bukser. Alle er brands, der har skabt bukser som giver de de bedste betingelser, for at opholde sig udendørs.

JAGTBUKSER TIL HERRE OG DAME


Du finder hos os et stort udvalg af herre og dame jagtbukser, med forskellige nødvendige funktioner, der gør din jagttid helt optimal.

At opholde sig lang tid i naturen kræver praktiske og behagelige bukser. Udover at bukserne dækker dine ben, så du kan holde varmen, undgå skrammer fra grene og tjørn samt er slidstærke så de holder længe, så har jagtbukser også et andet og meget vigtigt formål.  

Bukser med stretch gør det muligt elegant at snige sig gennem terrænet, mens camouflage bukser lader dig gå i et med omgivelserne, så du lettere kan snige dig ind på byttet. Bukserne er samtidig lavet af meget støjsvage materialer, så du lydløst kan bevæge dig rundt.

JAGTBUKSER SOM OUTDOOR BUKSER


Jagtbukser er selvfølgelig ekstremt praktiske til jagt, men du kan også bruge dine jagtbukser som outdoor og vandrebukser. Mange af bukserne er vindtætte bukser og er ligeledes super funktionelle, hvis du skal ud på en lang gåtur eller fikse ting i haven i et lidt barsk vejr.

Jagtbukser kan derfor være en god investering, da du kan bruge dem i mange forskellige udendørs sammenhænge. Skal du ud at lege med børnene på en overskyet og våd dag, er vandtætte bukser et must og de fleste jagtbukser kan tåle store mængder regn.

Der er altså ingen der siger at de ekstremt funktionelle bukser, kun kan benyttes til jagt. Du kan bruge dem som funktionelle vandrebukser eller praktiske fritidsbukser.