Seeland Avail jakke

DKK 1.199,00
(DKK 959,20 ekskl. moms)
Vælg variant for status
Varenummer:10 02 177
Jakke med justerbar og aftagelig hætte og vandskyende Seetex membran. Manchetterne kan indsnævres med velcrobånd og jakken har to sidelommer.

Avail jakken er en helt enkel og praktisk jagtjakke uden overflødige dikkedarer. Den er lydsvag, vind- og vandtæt og har praktiske lommer. Kort sagt, den har lige præcis det, du har brug for i en god jagtjakke.

Avail jakken er lavet i et børstet og lydsvagt tricot-stof i en afdæmpet, mørkegrøn farve, der får den til at falde i et med de fleste af de omgivelser, du vil gå på jagt i. Derudover har jakken vores vind- og vandtætte SEETEX 2-lags-membran med et vandsøjletryk på 10.000/10.000 mm, der holder dig tør på jagten, selv hvis du bliver udsat for kraftige, forbipasserende byger.

Jakken har to rummelige frontlommer samt en radiolomme på venstre side af brystet, alle med vandafvisende lynlåse. På indersiden har jakken en lomme med tryk knaplukke til din mobiltelefon eller andet udstyr, du vil gemme lidt af vejen. Avail jakken har derudover justeringsremme med velcro på manchetterne, og du kan justere jakken i bunden og i hætten med elastiske snoretræk.
Hætten er aftagelig og har en formbar skygge. Jakken har en 2-vejs-lynlås, og alle lynlåse på jakken har snoretræk, så de er lette at lyne op og i, selv hvis du har frosne fingre.