AIR+ Smart Mask

Støvmaske med ventilator

Støvmaske med ventilator

AIR+ Smart Mask er den første engangsmaske, der gør brug af en mikroventilator. Det giver en række fordele i forhold til traditionelle engangsmasker. Den lille lette ventilator trækker effektivt udåndingsluften ud af masken, hvilket resulterer i en markant forbedret komfort, hvilket tydeligt mærkes ved længere tids brug.

AIR+ Smart Mask består af 2 dele - en støvmaske med ventil og en mikroventilator, som købes hver for sig.
AIR+ Smart Mask støvmaske

AIR+ Smart Mask støvmaske

God engangsmaske med udåndingsventil. Masken er forsynet med justerbar næsebøjle og justerbare stropper for optimal individuel komfort. En støvmaske med ventil er ofte at foretrække, da det mindsker fugt og varme i masken.

Benyttes masken sammen med AIR+ Smart Mask mikroventilatoren opnås en suveræn arbejdskomfort. Ved at kombinere støvmasken med en ventilator minimeres eventuelle fysiske ubehag i forhold til de gener, der kan opstå ved brug af traditionelle engangsmasker.

Se masken HER.
AIR+ Smart Mask Active mikroventilator

AIR+ Smart Mask Active mikroventilator

Verdens første genopladelige mikroventilator til en støvmaske. Ventilatoren placeres let og enkelt over ventilåbningen på AIR+ Smart Mask støvmasken. Den vejer kun 26 gram og kan derfor næsten ikke mærkes, når den sidder på masken. Ventilatoren trækker effektivt udåndingsluften ud af masken, hvilket har følgende vigtige fordele: 1) Den relative fugtighed reduceres med op til 40%. 2) Ophobning af kuldioxid (CO2) forhindres, hvilket minimerer risikoen for hovedpine og svimmelhed. 3) Temperaturen i masken sænkes med op til 4 grader C i forhold til en konventionel støvmaske.

Mikroventilatoren oplades via det medfølgende USB kabel med micro USB stik.
Ladetid: Ca. 1,5 timer. Driftstid: Ca. 4 timer.

Se mikroventilatoren HER.
Se kort introduktion til AIR+ Smart Mask med mikroventilatoren på engelsk: