AIR+ Smart Mask

Støvmaske med ventilator

AIR+ Smart Mask er den første engangsmaske, der gør brug af en mikroventilator. Det giver en række fordele i forhold til traditionelle engangsmasker. Den lille lette ventilator trækker effektivt udåndingsluften ud af masken, hvilket resulterer i en markant forbedret komfort, hvilket tydeligt mærkes ved længere tids brug.

AIR+ Smart Mask består af 2 dele - en støvmaske med ventil og en mikroventilator, som købes hver for sig.

AIR+ Smart Mask støvmaske

God engangsmaske med udåndingsventil. Masken er forsynet med justerbar næsebøjle og justerbare stropper for optimal individuel komfort. En støvmaske med ventil er ofte at foretrække, da det mindsker fugt og varme i masken.

Benyttes masken sammen med AIR+ Smart Mask mikroventilatoren opnås en suveræn arbejdskomfort. Ved at kombinere støvmasken med en ventilator minimeres eventuelle fysiske ubehag i forhold til de gener, der kan opstå ved brug af traditionelle engangsmasker.

Se masken HER.

AIR+ Smart Mask Active mikroventilator

Verdens første genopladelige mikroventilator til en støvmaske. Ventilatoren placeres let og enkelt over ventilåbningen på AIR+ Smart Mask støvmasken. Den vejer kun 26 gram og kan derfor næsten ikke mærkes, når den sidder på masken. Ventilatoren trækker effektivt udåndingsluften ud af masken, hvilket har følgende vigtige fordele: 1) Den relative fugtighed reduceres med op til 40%. 2) Ophobning af kuldioxid (CO2) forhindres, hvilket minimerer risikoen for hovedpine og svimmelhed. 3) Temperaturen i masken sænkes med op til 4 grader C i forhold til en konventionel støvmaske.

Mikroventilatoren oplades via det medfølgende USB kabel med micro USB stik.
Ladetid: Ca. 1,5 timer. Driftstid: Ca. 4 timer.

Se mikroventilatoren HER.

Introduktionsfilm

Se kort introduktion til AIR+ Smart Mask med mikroventilatoren på engelsk: Afspilning kan kun ske, hvis du har givet samtykke til vores brug af cookies.

God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk