_blankKansasweberNilfisk altoBahcoJalasHarkillaKosangas

Profil

Velkommen til SPECIAL~BUTIKKEN i Holstebro

Special~Butikken

I vores 1300 m2 store butik i Holstebro finder du mange spændende ting.

Vi er førende indenfor Fristads Kansas arbejdsbeklædning, som vi også kan trykke på eller levere med broderi.

Vi har et meget stort udvalg af jagt- og fritidstøj, og vi fører sikkerhedsfodtøj, ESD-sikret fodtøj og ”almindeligt” fodtøj.

Samtidig kan du finde et bredt sortiment af håndværktøj, el-værktøj, personligt sikkerhedsudstyr, inventar, højtryksrensere, kompressorer, svejsere, el-artikler, ladeapparater, rengøringsmidler, smøreolier, redskaber, trillebøre, elektriske hegn, landbrugsartikler, grill, gasudstyr, flaskegas i alle størrelser, samt næsten alt hvad der skal bruges på en minkfarm plus meget, meget mere.

Special~Butikken er medejer af DJ Tools - som er en frivillig kæde ejet af 38 selvstændige handelsvirksomheder indenfor værktøj og tekniske artikler. DJ Tools varetager blandt andet forhandlinger og indgåelse af samhandelsaftaler samt aftaler om fællesindkøb med leverandører. Dette er med til at sikre, at Special~Butikken altid kan tilbyde dig den bedste pris og kvalitet samt et bredt sortiment fra førende producenter.

Se også vores webshop på www.specialbutikken.dk.

Vores åbningstider:
Mandag-fredag: 7.30-17.00
Lørdag: 9.00-12.00

Kontakt:
Special~Butikken Holstebro
Fabersvej 13
7500 Holstebro
Tlf.: 97 41 42 77
Fax: 97 42 96 51
E-mail: post@specialbutikken.dk
Webshop på: www.specialbutikken.dk

Mangler du noget godt grej, så handel hos Special Kai.

Vi glæder os til at se dig!
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   97 42 96 51   |   post@specialbutikken.dk