_blankKansasweberNilfisk altoBahcoJalasHarkillaKosangas

Profil

Velkommen til SPECIAL~BUTIKKEN i Holstebro

Special~Butikken

I vores 1300 m2 store butik i Holstebro finder du mange spændende ting.

Vi er førende indenfor Kansas arbejdsbeklædning, som vi også kan trykke på eller levere med broderi.

Vi har et meget stort udvalg af jagt- og fritidstøj, og vi fører sikkerhedsfodtøj, ESD-sikret fodtøj og ”almindeligt” fodtøj.

Samtidig kan du finde et bredt sortiment af håndværktøj, el-værktøj, personligt sikkerhedsudstyr, inventar, højtryksrensere, kompressorer, svejsere, el-artikler, ladeapparater, rengøringsmidler, smøreolier, redskaber, trillebøre, elektriske hegn, landbrugsartikler, grill, gasudstyr, flaskegas i alle størrelser, samt næsten alt hvad der skal bruges på en minkfarm plus meget, meget mere.

Special~Butikken er medejer af DJ Tools - som er en frivillig kæde ejet af 38 selvstændige handelsvirksomheder indenfor værktøj og tekniske artikler. DJ Tools varetager blandt andet forhandlinger og indgåelse af samhandelsaftaler samt aftaler om fællesindkøb med leverandører. Dette er med til at sikre, at Special~Butikken altid kan tilbyde dig den bedste pris og kvalitet samt et bredt sortiment fra førende producenter.

Se også vores webshop på www.specialbutikken.dk.

Vores åbningstider:
Mandag-fredag: 7.30-17.00
Lørdag: 9.00-12.00

Kontakt:
Special~Butikken Holstebro
Fabersvej 13
7500 Holstebro
Tlf.: 97 41 42 77
Fax: 97 42 96 51
E-mail: post@specialbutikken.dk
Webshop på: www.specialbutikken.dk

Mangler du noget godt grej, så handel hos Special Kai.

Vi glæder os til at se dig!
SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   97 42 96 51   |   post@specialbutikken.dk