Pinewood trøjer


Pinewood trøjer kan bruges i mange forskellige situationer, men særligt er de gode til vandring, jagt og fritidsbrug. I udvalget findes både Pinewood t-shirts, strikket sweater, sweatshirts, polo trøjer og fleece trøje i både herre og damemodeller. De mange trøjer kommer i et stort udvalg af forskellige design, og hvad enten det er en camouflage trøje til jagt, eller en simpel og komfortabel t-shirt du er på udkig efter, finder du dem her fra Pinewood. Pinewood trøjerne er fremstillet i behagelige og åndbar materialer, og er dermed perfekte til aktivt brug. Som det inderste lag på kolde dage, vil de mange trøjer også være særdeles velegnet.

Pinewood skjorter


Med en Pinewood skjorte får du klassisk design og komfort kombineret i en og samme skjorte. En klassisk Pinewood skovmandsskjorte kan bruges til udeliv og jagt, og de mange skjorter er fremstillet i strækbart materiale, og vil dermed give dig stor bevægelsesfrihed.
I udvalget findes både kortærmede skjorter, til sommermånederne og langærmede skjorter til de lidt køligere dage. Pinewood laver ligesom med trøjer, både skjorter til damer og herre.

Til jagt, hverdag og outdoor brug


Skjorter og trøjer fra Pinewood kan bruges lige når du har lyst. I udvalget er der varianter i klassiske og simple design, der egner sig godt til flere formål, men der er også de mere iøjnefaldende skovmandsskjorter, der passer bedst til hverdagsbrug. Brug trøjer og skjorter fra Pinewood hele året rundt - indendørs foran pejsen på skituren, som underlag på den kolde vandretur eller alene om sommeren.Har du spørgsmål til Pinewood skjorter eller trøjer, er du altid velkommen til at kontakte os.