Jagtundertøj til alle vejrforhold

Når du skal på jagt er det vigtigt at holde kroppen varm. Uanset hvor god din jagtjakke og jagtbukser er, kan mange timer udendørs i bidende kulde stadig være koldt på kroppen. Hvis du sikrer dig, at det lag tætteste på kroppen er optimal, vil du med langt større sandsynlighed kunne holde varmen i meget længere tid. Varmt og behageligt jagtundertøj og jagtsokker er derfor optimalt til dig, der begiver sig ud i det kolde vejr og bruger mange timer i træk derude.

Hos Special Butikken finder du undertøj og strømper til jagten fra brands som Nordic Heat, Härkila og Smartwool. Det meste er unisex, og kan derfor både benyttes som herre og dame jagtundertøj. Undertøjet er ganske behageligt både til aktivt brug, men også til afslapning på en kold december dag.

VARMT UNDERTØJ TIL KOLDE TEMPERATURER


Hos os finder du varmt undertøj til mænd og kvinder, der hjælper dig til varmen på selv den koldeste dag. Langt undertøj er et godt første lag at iføre sig, hvis du skal være ude i mange timer i få grader. Hos os finder du både lange underbukser og lange undertrøjer, så du kan holde hele kroppen tempereret. Det lange undertøj er ekstremt isolerende og samtidigt åndbart, for den helt optimale komfort.

Med Nordic Heat undertøj, får du indbygget varme og du kan også selv regulere temperaturen med tre varme niveauer.

LANGT UNDERTØJ I MERINOULD


Merinould er den bedste uld i verden, og er meget finere end almindeligt uld. Det betyder at det hverken klør eller kradser og derfor egner det sig perfekt til jagtundertøj. Härkila Coldfront underbukser kommer i en meget slidstærk merinouldblanding som gør, at du holder både varmen og komforten på hele jagten.

TYNDE OG TYKKE ULDSTRØMPER


Udover det varme undertøj er strømper og sokker mindst ligeså vigtige. Det sikrer, at du holder varmen i dine jagtstøvler, og samtidig kommer nogle af vandresokkerne med stødabsobering, så du mindsker chancerne for ømme fødder, når du går i det ujævne terræn.

Hos os finder du både tykke og tynde uldsokker, så du kan finde et par der passer til al slags vejr. Du finder også merinould sokker, som har samme gode egenskaber som undertøjet i samme materiale.