Kvalitets jagtjakker

Når du begiver dig ud på jagt i det danske vejr, kan kulde, blæst og regn hurtigt komme til at spolere oplevelsen, hvis ikke du er klædt ordentligt på. At gå på jagt kræver stor koncentration og tålmodighed, og det kan være svært at bevare, hvis du hundefryser og ikke føler dig godt tilpas fordi du ikke har det korrekte jagttøj.
Vi tilbyder en bred palette af nogle af de bedste herre og dame jagtjakker, så du både kan holde fokus og varmen. En god vinterjakke er selvfølgelig velegnet i de kolde måneder, men du finder også outdoor jakker, som passer til de knap så kolde måneder i foråret.

Hos Special Butikken finder du blandt andet Seeland og Härkila jakker, som er anerkendte mærker i høj kvalitet.

JAGTJAKKER TIL ALLE SITUATIONER


Uanset hvornår på sæsonen du jæger, er der en jagtjakke til al slags vejr. Vi tilbyder vindtætte fleece jakker, der holder kroppen varm, selvom blæsten suser samt vandtætte jagtjakker, der egner sig godt til de fleste jagttider, hvor der altid kan komme en regnbyge forbi. Desuden er en vinter jagt jakke et must når temperaturen daler.

Du finder også camouflage jakker i både army og orange, så du kan gå i et med omgivelserne når du sniger dig frem, eller være synlige på kritiske tidspunkter.
Vi har også vendbare jakker, så du kan skifte look alt efter situationen.

Vi har også jakker både med og uden hætte alt efter hvad du finder mest behageligt. Ønsker du ekstra fleksibilitet har nogen af jakkerne, som f.eks. den populære Carhartt Buckfield jakke aftagelig hætte, så du kan selv kan bestemme hvorvidt hætten skal være på eller ej.

Er åndbarhed ekstra vigtigt for dig kan du gå efter en jagt jakke i GORE-TEX, som er et særdeles åndbart og vandtæt materiale. Et andet virkelig praktisk materiale til jakker til jagt er tweed, som både er virkelig slidstærkt og yder god modstand mod vand og snavs.

JAGTJAKKER TIL FRITIDEN


Selvom de mange jagtjakker selvfølgelig er velegnet til jagt, er de også virkelig brugbare i fritiden. Eksempelvis er en quilted jakke fra Seeland både en god overgangsjakke, men har også et pænt design der vil tage sig godt ud til en lang gåtur.
Letvægtsjakke kan nemlig bruges i mange situationer, og er også god som mellemlagsjakke i vinterperioder, så du kan holde varmen ekstra godt.

De egner sig også godt som hundetrænings jakke, hvor de mange lommer, giver dig god plads til at opbevare snor, godbidder og legetøj.


Den rette jagtbeklædning er et vigtigt element for en god oplevelse, så gå på opdagelse i vores udvalg af jagtjakker og find en der passer til dig. Vi tilbyder også meget andet jagttøj og jagtudstyr, så du kan få alt tøj og grej helt på plads inden næste jagttid.