FLASKESKAB "HØJ" FOR 2 FLASKER
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Smedebakken gasflaskeholder
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Kosangas 5 kg stålflaske - UDEN GAS (afhentet)
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage
Kosangas 2 kg stålflaske - UDEN GAS (afhentet)
Fjernlager / Leveringstid 3-5 hverdage

Flaskegas i letvægtsflaske og stålflaske


Hos SPECIAL~BUTIKKEN finder du kosangas både i letvægts gasflaske og stålflaske.

En gasflaske i letvægt, er både slidstærk og super robust, også kan den både modstå større temperatursvingninger og sollys. Gasflasker i letvægt ruster ikke, og den er super let at håndtere, hvilket også gør den til et populært valg blandt personer med en gasgrill.

Du finder her på siden også kosangas i stålflasker, som er en et ikon og en klassiker blandt flaskegas i DK. En stålflaske anvendes for det meste til terrassevarmer, komfur eller varmeovn.

Du kan både købe gasflasker med gas og gasflasker uden gas.

Du kan trygt købe din gasflaske hos SPECIAL~BUTIKKEN, og er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.KØB LILLE ELLER STOR GASFLASKE HOS OS


Gasflasker findes i mange forskellige størrelser og varianter. Som nævnt kan du vælge imellem kosangas i enten letvægtsflaske eller stålflaske, men det er også nødvendigt at overveje, om du skal bruge en stor eller lille gasflaske.

Flaskegas med 11 kg eller en gasflaske med 10 kg, bruges typisk til den lidt større grill, mens de større gasflasker på 22 eller 33 kg, ofte anvendes til professionelt brug, eller faste installationer i huset som gas til køkkenet.

Du finder også de mindre varianter som 6 kg gasflaske, og de helt små gasflasker på 2 kg og 3 kg, der er særdeles velegnet til aktiviteter i det fri som camping.FLASKEGAS OMBYTNING


Hos SPECIAL~BUTIKKEN har du også mulighed for ombytning af din gasflaske. Gas ombytning er særdeles smart, og kræver blot at du kommer ind med din tomme gasflaske og får den ombyttet til en fyldt gasflaske i samme størrelse. Du betaler her kun for gassen, og ikke for selve flasken. Uanset om du ønsker flaskegas ombytning eller en hel ny tom gasflaske klarer vi det.

Ofte stillede spørgsmål om flaskegas


Hvad er letvægts gasflaske?

En letvægts gasflaske er kendetegnet ved, at den kun vejer omtrent det halve af en tilsvarende stålflaske. Den er derfor let at have med at gøre og et oplagt valg, hvis den bruges flere steder og ofte flyttes rundt. Letvægtsflasken er støbt i et stykke, der sikrer den ekstra mod brud og revner. Designet er funktionelt og moderne, og letvægtsflasken ruster ikke, hvilket gør den velegnet til udendørs brug.Hvad koster det at ombytte en gasflaske?

Når du skal ombytte en gasflaske betaler du ikke for selve flasken, men kun indholdet af gas. Prisen for ombytning afhænger af størrelsen på flasken. Har du eksempelvis en tom Kosangas letvægtsflaske på 10 kg, kan den ombyttes til en fyldt i samme størrelse. Dette koster 199 kr. Flasken byttes lige over i variant og størrelse.Hvad koster en gasflaske?

Prisen afhænger af størrelsen du ønsker af gasflasken. Hos SPECIAL~BUTIKKEN har vi 230g som de mindste og 33 kg som det største. Her rækker priserne mellem 59 kr til 1100kr.
Men er du i tvivl om hvilken størrelse du har behov for, er du altid velkommen til at kontakte os, eller komme forbi vores butik og få vejledning.Hvilken gas er der i gasflasker?

Den gas der bruges i gasflasker består af to gasarter, butan og propan. Den samlede betegnelse for disse er F-gas, og er en ideel løsning til gasbrugere, da det både er en mobil og sikker energikilde. Gassen er desuden fri for miljøgifte og er skånsom overfor miljøet. I flasken er gassen under tryk og er dermed i flydende form. Når den bruges overgår den til luftform. F-gas kaldes også for flaskegas, flydende gas og LPG.Hvilken gasflaske skal jeg vælge?

Når du skal vælge gasflaske, er det væsentligt at have dit behov med i tankerne. Kosangas letvægtsflasker er de mest populære blandt private forbrugere, da den er nem at flytte, gøre rent og kan modstå både sol og temperatursving. De er derfor velegnet til grillen og terrassevarmer. De helt store gasflasker bruges ofte af professionelle i restaurationsbranchen og gasflasker i stål er brugbare i private hjem ved faste installationer, som eksempelvis gaskomfur.Hvordan skal gas opbevares?

Selvom gasflasker som udgangspunkt er virkelig sikre, er gas stadig brandbært og du bør håndtere det med omtanke. I hjemmet må du højst have opbevare 40 kg gas i flasker på maks 11 kg. Det må ikke opbevares i en kælder, og der bør mindst være en dør eller vindue der kan åbnes til det fri. Sørg altid for at gasflasken, uanset om den er i brug eller i reserve, opbevares i stående tilstand.