Mere om Fjällräven


Den lille svenske by Örnsjöldsvik, hvor skoven og havet møder bjergene, er oprindelsesstedet for Fjällräven. Fjällräven laver et stort udvalg af udstyr og tøj beregnet til friluftslivet, og fokus er på at gøre naturen mere tilgængelig. Fjällräven fokuserer på det enkle og funktionelle i alle deres produkter, der er fremstillet med den største respekt for miljøet og naturen. Fjällräven inspirerer og uvikler interessen for friluftslivet blandt alle aldersgrupper. Du vil på siden finde holdbart og tidløst friluftsudstyr og tøj lige fra Fjällräven rygsæk, til en Fjällräven vinterjakke til de kolde måneder og tilbehør som et Fjällräven bælte. Gå på opdagelse i det store udvalg af Fjällräven til børn og voksne, og kontakt os gerne, hvis du brænder inde med spørgsmål.

Fjällräven tasker og udstyr


Fjällräven er særligt kendt for deres rygsække og tasker. Du finder en Fjällräven taske velegnet til mange forskellige formål. Hvad end du er på udkig efter en skoletaske til børnene, en smart rejsetaske, praktisk vandrerygsæk eller tidløs computertaske finder du det fra Fjällräven.
Fjällräven Känken er en af de mest ikoniske tasker, og her finder du den i et stort udvalg af farver, størrelser og materialer, uden at det går på kompromis med det klassiske look fra 1978. Vi tilbyder også Fjällräven Totepack No. 1 og 4 - en brugervenlig taske i et utroligt lækkert design fremstillet i slidstærke materialer og en masse andre skønne Fjällräven tasker.

Om du er på jagt efter en lækker Fjällräven toilettaske til den næste rejse, eller en smart Fjällräven skoletaske til dit barn eller dig selv, finder du mange forskellige muligheder her i udvalget.

Hold dig varm med Fjällräven overtøj


Fjällräven laver ligeledes outdoor jakker og bukser, der kan bruges hele sæsonen. En Fjällräven jakke kan vælges i et hav af forskellige modeller til både herre, dame og børn. Fjällräven anorak, er et designet i klassisk stil, perfekt til hverdagsbrug, mens jakken Fjällräven Greenland er en slidstærk favorit både i byen og naturen. Vi tilbyder alle de populære modeller af jakker fra Fjällräven, lige fra Keb, Vidda Pro, Stina, Sten og mange flere, som vil leve op til dine krav om en god, praktisk og klassisk outdoor jakke.

Suppler dit outdoor outfit med et par slidstærke Fjällräven bukser, så du fuldt ud kan nyde dine udendørs aktiviteter. Bukserne findes ligeledes i mange forskellige modeller. Fjällräven Vidda Pro er perfekte til vandring. De er fremstillet i slidstærke materialer, er vind- og vandtætte og særdeles åndbare. Om du mangler de perfekte skalbukser, jagtbukser eller bare et par gode allround outdoor hverdagsbukser har Fjällräven i udvalget bukser til ethvert formål. Enhver der færdes i naturen, ved at der er mange krav til bukserne. Fjällräven vil leve op til dem alle.

Tøj fra Fjällräven til alle aldre


Dig og hele familien kan iklæde sig Fjällräven fra top til tå. Vi har alt fra en varm Fjällräven hue til et par lækre Fjällräven shorts. Fjällräven fremstiller nemlig ikke blot udstyr og overtøj, men har også fantastisk slidstærkt tøj som skjorter, nederdele, t-shirts, kjoler og et hav af forskellige trøjer. En Fjällräven skjorte kan være fantastisk som mellemlag på kolde dage, men kan også bruges alene i foråret og om sommeren. Det gør sig gældende for alt tøjet fra Fjällräven, som er perfekt under din vinterjakke, men vil være ligeså perfekt som brug i sommerferien og en gåtur i solskin.

Ofte stillede spørgsmål om Fjällräven


Hvor gammel er Fjällräven?


Fjällrävens historie startede i 1960, hvor den dengang kun 24 årige Åke Nordin grundlagde virksomheden i hans kælder og satte sit allerførste produkt til salg. Åke Nordin er født i Örnsköldsvik ved Moälvens udløb og ideen til Fjällräven kom sig af en nødvendighed. Han ønskede at lave en rygsæk, der kunne indeholde udstyr, men samtidig også var komfortabel. Det var også netop en rygsæk, der var Åkes først produkt.  

Hvad er G-1000?


G-1000 er en af Fjällrävens kernematerialer. Det bruges til alt fra bukser og jakker til rygsække. Det tætvævede G-1000 består af 35% bomuld og 65% polyester, og kan med den rette pleje holde i evigheder. G-1000 blev lanceret tilbage i 1968, og findes i dag i forskellige udgaver, der egner sig godt til forskellige aktiviteter.

Hvordan er Fjällräven i størrelsen?


Som udgangspunkt er Fjällräven normal i størrelsen. Er du i tvivl er der inde på alle Fjällräven produkter her på siden, en specifik Fjällräven størrelsesguide, så du får købt den helt rigtige størrelse. Størrelsesguiden indeholder både en guide til kvinder, mænd og børn.

Hvad er Fjällräven lavet af?


Fjällräven er lavet af kvalitetsmaterialer, og materialer som uld, dun og bomuld, hentes helts fra det omkring liggende miljø. Fjällräven har også selv udviklet materialer. Nogle af dem i samarbejde med de bedste leverandører i branchen. Hos Fjällräven skal materialevalget både være noget, der kan modstå naturens stabadser og samtidig belaster miljøet mindst muligt. Kerne materialerne hos Fjällräven er Eco-shell, G-100, uld og dun.

Er Fjällräven vandtæt?


Fjällräven laver outdoor tøj, overtøj og rygsække til det aktive udendørsliv, og derfor er klart størstedelen af Fjällrävens produkter vandtætte. En stor del af rygsække, jakker og bukser er produceret i det anerkendte materiale, G-1000, som med en behandling af Greenland Wax kun bliver endnu mere vand- og vindtætte.


Gå på opdagelse i det store udvalg af Fjällräven, og kontakt os hvis du har spørgsmål til enten udstyr, tøj eller tasker.