SelectaDNA mærkningskit

DKK 795,00
(DKK 636,00 ekskl. moms)
Bestillingsvarer
Varenummer:9300002000
DNA-mærkning er et effektivt middel til forebyggelse af tyveri og indbrud. Det er en væske med et UV-sporstof, som er fremstillet af syntetisk DNA. Hvert kit indeholder sin egen unikke DNA-kombination. Væsken påføres de genstande du ønsker at sikre. Når dit DNA-kit er registreret i SelectaDNAs online database*, er det muligt for politiet i ind- og udland at spore genstandene tilbage til dig. Faktisk er det så effektivt, at tyvene helst undgår genstande mærket med DNA. Derfor skal du huske at skilte med, at du har mærket med SelectaDNA. Derved opnår du en høj forebyggende virkning. I England, hvor SelectaDNA kommer fra, har hjem og virksomheder, som har mærket og skiltet med SelectaDNA op til 85% lavere risiko for indbrud.

Mærkningskittet er enkelt og let at anvende. Der er ingen yderligere abonnementer eller omkostninger.

1) Registrer dit DNA-kit online. 2) Mærk dine ejendele med DNA-væsken 3) Påsæt et sikringsmærke.
Kendt fra tv.

Kittet indeholder: 1 stk. 8 ml. flaske med unik DNA-væske (nok til 25 mærkninger.) 1 stk. podepind. 2 stk. mærkater til vindue + 1 stk. til dør  /postkasse. 1 ark med 15 sikringsmærker + 1 ark med 10 sikringsmærker til mærkede ejendele. 1stk sikringsskilt af hård plast. 1 stk. bruger- og registreringsvejledning.

Kendt fra tv.

* Du kan notere 50 værdigenstande i databasen for hver DNA-kit, der registreres. Har du mærket flere end 50 genstande med DNA-væske fra samme kit , så kan politiet dog stadig finde tilbage til dig som ejer ud fra den unikke DNA-kode.

Se kort informationsfilm.


Se hvordan du gør: