Outdoorchef Montreux 570 G SORT gaskuglegrill

DKK 6.399,00
(DKK 5.119,20 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:18.127.98
Montreux 570 G er en lækker gasgrill, der kombinerer kuglegrillens kulinariske fordele med gasgrillens hurtighed og lettere temperaturstyring. Den enestående tragtteknologi (EASY FLIP) fra Outdoorchef sikrer en perfekt varmefordeling. Tragten kan vendes og alt efter tragtens position, kan der arbejdes med direkte eller indirekte varme.
Montreux 570 G har 2 indbyrdes uafhængige ringbrændere og elektrisk flerdobbelt antænding. De 2 sidehylder og stellets bundplade er fremstillet af FSC certificeret træ. Låget er forsynet med et meget praktisk hængsel og har integreret termometer. Grillen har desuden kroge til ophæng af diverse grillredskaber. Robust stel med 2 store vejrbestandige hjul, som gør grillen mobil. Fødderne kan justeres i højden. Inklusiv slange og regulator.
Stor grillflade med en diameter på 54 cm.
Arbejdshøjden er 86 cm.
Mål: H106 x B128 x D67 cm.
Vægt: 32,9 kg.
Effekt: 9,7 kW.

Sådan benyttes den smart tragtteknlogi:
Normal position (indirekte varme.) Til indirekte grillning, stegning og bagning er den øverste tragt placeret indeni gaskuglegrillen med den store åbning opad. Varmen fra gasbrænderen stiger op langs siderne i tragten. Herigennem fordeles en indirekte varme ligeligt i hele kuglen. Den lille tragt nederst i kuglen er altid placeret med den store åbning opad. Den beskytter brænderen mod fedt og saft fra kødet ved at lede fedt og saft ned i drypbakken.

Vulkan position (direkte varme.) Til direkte grillning med meget høje temperaturer eller med en støbejernsplade (medfølger ikke) er den øverste tragt placeret omvendt i kuglegrillen. Dette skaber en høj, koncentreret varme på midten af stegeristen eller støbejernspladen. Låget til grillen er ikke nødvendig til denne stegemetode.