Napoleon Pro grillsæt de luxe m/ 5 dele

Napoleon Pro grillsæt de luxe m/ 5 dele

Varenummer: 070011
Smart grillsæt fremstillet af rustfrit stål i et enkelt og praktisk design. Stor spatel med takket skærekant på den ene side. Udformningen gør det let af få paletten ind under maden på grillen. God tang med låsefunktion, som automatisk holder tangen lukket. Stor pensel med langt håndtag og silikonebørster. Særdeles velegnet til at pensle kødet med marinade på en varm grill. Klassisk proptrækker med folieskærer. Let håndterlig kniv til at snitte grøntsager eller skære kød med.
Med dette sæt er du klar til at bruge din nye grill. En oplagt gaveidé.

DKK 495,00
(DKK 396,00 ekskl. moms)
   På lager
Antal

Relaterede varer
Mest populære
Victorinox bordkniv
Victorinox bordkniv DKK 40,00
(DKK 32,00)
Hot Wok bord til gasflaske
Hot Wok bord til gasflaske DKK 398,00
(DKK 318,40)
Outdoorchef termometer til grilllåg
Outdoorchef termometer til grilllåg DKK 135,00
(DKK 108,00)
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk