Maxi3 - det ulitmative rengøringsmiddel

Maxi 3

Maxi 3

Besma har udviklet en serie supereffektive alkaliske rengøringsmidler under navnet Maxi3. De er velegnede til forskellige rengøringsopgaver, men fælles for dem alle er, at de er biologisk nedbrydelige. Alt efter opgaven skal Maxi 3 fortyndes med vand i forskellige opløsninger. Varmt vand forstærker virkningen, men typisk kan der anvendes koldt, lunkent eller varmt vand. Desuden vil Maxi 3 ofte have en antistatisk effekt. pH-værdien i det ufortyndede koncentrat er ca. 11,4.

Sammensætningen af de forskellige typer Maxi 3 afhænger af hvor mildt/stærkt midlet er og hvilke rengøringsopgaver de er tiltænkt. For eksempel er Maxi 3 Industrirens ca. 3 gange så stærkt som Maxi 3 All-round. Det er derfor vigtigt, at vælge den rigtige Maxi 3 for at opnå den ønskede effekt og undgå uønskede skader på sarte overflader. Maxi 3 Industrirens er for eksempel supergod til rengøring af olie, men er så kraftig, at den er uegnet til rengøring af lakerede overflader. Bilvask bør derfor IKKE ske med Maxi 3 Industrirens. Nogle typer af Maxi 3 er velegnede til brug i gulvvaskere.

(På emballagen hedder det Maxi3, mens Besma i daglig tale og beskrivelser staver det Maxi 3.)

Her følger en kort gennemgang af Maxi 3 produkterne.
Maxi 3 All-round

Maxi 3 All-round

Det perfekte rengøringsmiddel til all-round brug. Det opløser blandt andet olie, smuds, fedt, sod, græs med mere. Det virker antistatisk, indeholder ingen opløsningsmidler og er let biologisk nedbrydeligt. Det fortyndede middel kan påføres med børste, klud, svamp, forstøver, højtryksrenser samt via autovaskeanlæg og bremserenser.

Maxi 3 All-round er velegnet til almindelig vask af alle overflader, der kan tåle vand. Her i blandt inventar, terrazzogulve, biler, både, havemøbler og stalde. Kan desuden bruges til tæpperens, møbelrens, pletfjerning på tekstiler (også oliepletter), i blødlægning af arbejdstøj, rengøring af pensler og meget mere. Kommer den rengjorte overflade i kontakt med fødevarer, så skal der efterskylles grundigt med rent vand. pH-værdi i koncentrat 11,4.

Find produktet her:

Maxi 3 All-round 1 liter
Maxi 3 All-round 5 liter
Maxi 3 All-round 10 liter
Maxi 3 All-round 20 liter
Maxi 3 Industrirens

Maxi 3 Industrirens

Effektivt grovrengøringsmiddel og affedtningsmiddel. Det opløser blandt andet olie, smuds, fedt, sod, bremsestøv og copolymer vokstyper med mere. Det virker let antistatisk og er biologisk nedbrydeligt. Det fortyndede middel kan påføres med børste, klud, svamp, forstøver, lavtrykssprøjte og højtryksrenser.

Maxi 3 Industrirens er blandt andet velegnet til affedtning, oliefjerning, grovvask af gulve (hvor oliespild forekommer), motorrens og fælgrens. OBS! Maxi 3 Industrirens er et kraftigt rengøringsmiddel, som uegnet til rengøring af lakerede overflader. Ikke egnet til bilvask. pH-værdi i koncentrat <11,5.

Find produktet her:

Maxi 3 Industrirens 5 liter
Maxi 3 Industrirens 20 liter
Maxi 3 Maskinrens

Maxi 3 Maskinrens

Stærk alkalisk sæbe, der opløser blandt andet olie, gylle, snavs, fedt, sod, plantesaft med mere på alle overflader, der kan tåle vand. Det emulgerer olie og fedt effektiv med varmt vand. Er let biologisk nedbrydeligt. Det fortyndede middel skal påføres en fugtig overflade ved lavtryk (4-5 bar), med en højtryks-skumkande eller en blød børste. Afhængig af smudsgraden skal opløsningen virke 5-10 minutter. Børst eventuelt overfladen let. Skyl efter med rent vand ved middeltryk (30 bar.) Må ikke tørre op på lakerede overflader. Kan også bruges direkte i en børstemaskine.

Maxi 3 Maskinrens er velegnet til grovrens af maskiner, landbrugsmaskiner, metaldele, bremsedele, motordele, entreprenørmaskiner, presenninger med mere. pH-værdi i koncentrat 11,4.

Find produktet her:

Maxi 3 Maskinrens 5 liter
Maxi 3 Maskinrens 20 liter
Maxi 3 LS (LavtSkummende)

Maxi 3 LS (LavtSkummende)

Lavtskummende rensevæske til brug i spulemaskiner, vaskemaskiner og gulvaskere. Rengøringsmidlet opløser effektivt blandt andet snavs, fedt, olie og vandbaserede flexofarver på maskindele, motordele, værktøj og gulve. Anvendes i spule-/vaskemaskiner ved 60-90 grader C. Frasepareret olie skal afskimmes regelmæssigt fra vaskevandets overflade. (Midlet er hurtigseparerende i den anbefalede brugsopløsning.) Affaldsvandet skal afleveres til destruktion. Maxi 3 LS er biologisk nedbrydeligt. pH-værdi i koncentrat <11,4.

Find produktet her:

Maxi 3 LS 5 liter
Maxi 3 LS 20 liter
Maxi 3 Gulvvask

Maxi 3 Gulvvask

Ultra lavtskummende rensevæske til gulvaskere og manuel gulvvask. Rengøringsmidlet opløser effektivt blandt andet snavs, fedt, smuds og olie på alle gulvtyper. Kan blandes med koldt eller varmt vand. Biologisk nedbrydeligt. pH-værdi i koncentrat <11,5.
Maxi 3 G

Maxi 3 G

Universalrengøringsmiddel med plejeeffekt. Velegnet til rengøring af alle vaskbare overflader og gulve. Blandt andet træ, linoleum, kork, vinyl, terrazzo, gummi, klinker, fliser samt malede og lakerede overflader. Efterlader en smudsafvisende film og har en blankevirkning. Kræver ikke efterskylning, da de løsnede partikler flyder ovenpå væskefilmen. Rengøring foretages med børste, klud, svamp eller lavtryksrenser. Kan desuden anvendes i en gulvvasker. Biologisk nedbrydeligt. pH-værdi i koncentrat 11,4.
Maxi 3 Heavy OFFshore

Maxi 3 Heavy OFFshore

Ekstra kraftigt og effektivt grovrengøringsmiddel og affedtningsmiddel. Det opløser blandt andet olie, smuds, fedt, sod, koks, bremsestøv og voks. Det er biologisk nedbrydeligt. Det fortyndede middel kan påføres med børste, klud, svamp, lavtrykssprøjte, højtryksrenser og damprenser.

Maxi 3 Heavy OFFshore er blandt andet velegnet til affedtning, oliefjerning, motorrens, maskinvask, rig wash og vask af dæk/gulve (hvor oliespild forekommer.) Desuden velegnet til affedtning og rengøring af filtre, pumper og værktøj. pH-værdi i koncentrat 13,5.
Maxi 3 OFFshore

Maxi 3 OFFshore

Effektivt grovrengøringsmiddel og affedtningsmiddel. Det opløser blandt andet olie, smuds, fedt, sod, koks, bremsestøv og voks. Det virker let antistatisk og er biologisk nedbrydeligt. Det fortyndede middel kan påføres med børste, klud, svamp, skumsprayer, lavtrykssprøjte, højtryksrenser og damprenser.

Maxi 3 OFFshore er blandt andet velegnet til affedtning, oliefjerning, motorrens, maskinvask, rig wash og vask af dæk/gulve (hvor oliespild forekommer.) pH-værdi i koncentrat 11,4.