ISOtunes Free Caliber elektroniske ørepropper

DKK 1.449,00
(DKK 1.159,20 ekskl. moms)
På lager
Varenummer:IT17
IT17 fungerer som ørepropper og trådløse bluetooth høretelefoner. Støj dæmpes både passivt gennem ørepropperne og elektronisk med 25 dB (NRR) ved telefonsamtaler, så personen du taler med kan høre, hvad der bliver sagt. Derudover har de Tactical Sound Control Technology, der forstærker den naturlige lyd og reducerer f.eks. skudstøj. De er velegnede til jægere og skytter og gør det muligt at høre musik og kommunikere, mens der skydes. De har et let design og er både støv-, sved- og vandtætte.

Ørepropperne på høretelefonerne fungerer som almindelige passive ørepropper. Derfor er det vigtigt at vælge ørepropper, der sidder tæt i øregangen for at lukke mest mulig støj ude.

Inklusiv opbevaringsæske m/ opladefunktion, USB C ladekabel, 3 par korte skumpropper (ISOtunes Short Trilogy) i størrelse S, M og L, 3 par skumpropper (ISOtunes Trilogy) i størrelse S, M  og L samt 1 par silikone  triple-flange ørepropper.

Testet og godkendt i henhold til ANSI S3.19-1974 specifikationerne. OBS! Er IKKE certificeret som høreværn i henhold til europæisk standard EN352. Silikonepropperne er IKKE testet for NRR eller SNR og er ikke anbefalet til brug i miljøer med højt støjniveau.

SafeMax dæmpning: 85 dB.
Dæmpningsværdi: SNR 32 dB.
Dæmpningsgrad: NRR 25 dB.
Afspilningstid/taletid: Op til 13 timer.
Standby tid: Op til 60 timer.
Ladetid: Ca. 2 timer.
Bluetooth: 5.2.
Trådløs rækkevide: Ca. 10 m.
Kaplingsklasse: IP67.
Vægt: 8 gram (pr. øreprop) + 50 gram (æske).
Samlet vægt: 66 g

Hvordan virker den støjdæmpende funktion, når du modtager et opkald via din smartphone? Den mikrofon som aflytter din tale, opfanger også lydene fra omgivelserne, hvorefter den indbyggede elektronik i høretelefonerne aktivt udligner lydsignalet (støjen.) Det sker ved at lydbølgerne fra støjen spejles (1) og udsendes samtidigt med støjlyden (2), hvilket betyder, at lydbølgerne (1+2) udligner hinanden. Resultatet er stilhed (eller meget tæt på.) Det kaldes destruktiv interferens. Aktiv støjreduktion er bedre til at udligne konstant støj end varierende støj.