Go Care Royale Weight Control kattefoder 4 kg

Go Care Royale Weight Control kattefoder 4 kg

Varenummer: 3220050
Go Care Royale Weight Control er udviklet af danske dyrlæger specialiseret i ernæring. Foderet tilsættes hverken farve- eller smagsstoffer - de flotte farver og den gode smag stammer fra råvarer af god kvalitet. Det er fuldfoder til voksne katte af alle racer med tendens til overvægt. Er desuden velegnet til steriliserede katte af alle racer.
Indeholder bl.a.: Fersk kylling, naturlige antioxidanter, naturlige (ikke tilsatte) farve- og smagsstoffer, naturlig taurin (1.500 mg/kg foder), 79,5% animalsk protein og er fremstillet uden hvede.

Go Care Royale Weight Controls indhold af vitaminer og mineraler er nøje afstemt, så det passer nøjagtigt til kattens daglige behov.

Foderpillerne er formet som sprøde små hjerter og størrelsen er tilpasset kattens mund, så de er lette at tygge og lette at fordøje. Mål: Ø ca. 9 mm og H ca. 4 mm.

Klar til servering. Husk at læse fodringsvejledningen. Mængden kan eventuelt deles op i to daglige måltider.

Katte skal altid have adgang til en skål med frisk vand.

Opbevares tørt og køligt.

Ingredienser:
Forarbejdet animalsk protein (16% fjerkræ, 11,5 % svin, 4% fersk kyllingelever & -hjerte), majsfodermel, majs, tørrede roesnitter (fibre) (8%), majsgluten, hydrolyseret animalsk protein (kylling), ris (parboiled knækris), fiskemel, animalsk fedtstof (4% fjerkræfedt), lignocellulose (fibre), vegetabilsk olie (1% rapsfrø), cikorieinulin (0,5%), fructo-oligosaccharider, fosforsyre (urinforsurende), dl-methionin, natriumklorid, kaliumklorid, naturlige antioxidanter (naturlige tokoferoler, rosmarinekstrakt, rapsolie, lecithin, citronsyre, siliciumdioxid), yucca shidegera.


DKK 169,00
(DKK 135,20 ekskl. moms)
   På lager
Antal

Relaterede varer
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk