Fuglealarm Birdgard Super Pro Amp

DKK 50.000,00
(DKK 40.000,00 ekskl. moms)
Leveringstid 3-5 hverdage
Varenummer:SUPER PRO AMP
Bird Gard Super Pro Amp elektronikken er monteret inde i en NEMA-rated kontrol boks, der er egnet til de fleste vejrsituationer. Bird Gard Super Pro Amp er fuldt programmerbar, med volumen, bestemte lydkombinationer, dag, nat, eller 24-timers drift. Hvert sjette sekund afspilles en tilfældig udvalgt lyd og sendes på en tilfældig udvalgt frekvens ud af en tilfældigt udvalgt højttaler. Det lyder som om der er mange forskellige fugle i nød i hele det beskyttede område. Bird Gard Super Pro Amp har også indbygget software med fire forskellige tilfældigheds funktioner som varierer lyden, længde af tiden mellem lydene, i hvilken højtaler lyden skal afspilles og i Surround så fuglene ikke bliver vant til lyd mønstret

Lyd chippen som indeholder de valgte fuglelyde, er monteret på frontpladen så den let kan udskiftes med en anden chip, så Bird Gard Super Pro Amp kan beskytte mod en bredere forekomst af fugle.

Du kan klikke på dette link  klik her for at få hjælp til at identificere de fugle der volder dig problemer. Den indbyggede elektroniske regulator i Bird Gard Super Pro Amp modulerer de optagede fugleskrig, så det lyder som forskellige sårede fugle af samme art. Styreenheden, højttalertårnet og det store solarpanel er en enkelt stand-alone enhed og kommer komplet (dog uden stativ). Den indbyggede højeffektforstærkerne udsender en krystalklar digital lyd gennem (20) vejrbestandige højttalere som er indbygget i et aluminiums kabinet. Bird Gard Super Pro Amp dækker effektivt et areal på cirka 366 x 366 meter.

Beskytter op til (12 hektar)
All-in-One enhed med 20 højtaler samlet i et kabinettårn.