Ocean åndbar termokedeldragt

DKK 623,75
(DKK 499,00 ekskl. moms)
Vælg variant for status
Ocean har lavet en dejlig foret kedeldragt, som holder dig tør og varm igennem efteråret og vinteren. Den er vandtæt, vindtæt og åndbar.
Termokedeldragten er tofarvet med praktiske reflekser for øget synlighed i trafikken. Det er en komfortabel dragt med aftagelig comforthætte og tovejslynlås foran. Der er lynlås på benene fra hoften og ned, så den let kan tages på og af uden at tage støvlerne af. (OBS! Overstørrelser i farven sort har kun en kort lynlås på siden af benene.)  Lynlåsen på fronten og på benene har overfald med velcrolukning for øget beskyttelse mod vind og vejr. Justerbart snoretræk i livet. Ærmerne har elastisk manchet og velcroluk, så ærmevidden kan justeres.

Kedeldragten har en lang række gode lommer: 2 frontlommer, 2 baglommer, mobillomme, inderlomme, sidelommer samt lommer for værktøj/tommestok.
Knælommer forstærket med Dupont Cordura.

Materiale: Oxfordnylon belagt med PU-Coating. Alle sømme er dobbeltsyede og tapede for vandtæthed. YKK lynlåse. For: 100% polyester (120 g/m2.)

Termokedeldragten er vind- og vandtæt ved almindelig aktivt udendørs brug. Ved kørsel på scooter, motorcykel og lignende falder vandtætheden på grund af det øgede vind- og vandtryk. Forvent derfor ikke, at dragten er 100% vandtæt ved f.eks. knallertkørsel i regnvejr.

Vandsøjletryk: 8.000 mm.
Åndbarhed: 2.000 mvp.

Dragten er en unisexmodel, som bruges af både kvinder og mænd. Derfor tager størrelserne udgangspunkt i herrestørrelser. Kvinder vælger ofte termokedeldragten i en størrelse, der er 1-2 numre mindre end deres normale størrelse.

Bemærk at nogle brugere oplever, at størrelse 3XL og op efter er mindre i størrelsen i forhold til deres anden beklædning i samme størrelse. Det kan derfor eventuelt være en god idé, at vælge 1 til 2 numre større end normalt. F.eks. 4XL i stedet for 3XL. Fra størrelse 3XL og opefter er det ISÆR bredden der er forskel på.

Se måleskema i PDF-format. Måleskemaet giver et indtryk af, hvor forskellene er på de enkelte størrelser. Desværre er de opgivne tal målt på dragten, mens den lå på et plant underlag (tallene bruges i produktionen.) Derfor kan nogle af målene være svære at overføre direkte til den færdiglavede dragt.

Bemærk! Dragtens udseende kan afvige en lille smule fra billedet. For eksempel kan der være forskel på, hvor Ocean logoet er placeret og dets størrelse.

NB! Pristillæg ved overstørrelser (4XL til 8XL.)