3M Peltor WS Alert XPI høreværn m/ Bluetooth Multipoint

3M Peltor WS Alert XPI høreværn m/ Bluetooth Multipoint

Varenummer: MRX21AWS6
Peltor WS Alert XPI er et smart høreværn med den nyeste Bluetooth (version 4.2) Multipoint teknologi, som gør det muligt at tilslutte 2 aktive enheder. For eksempel 2 mobiltelefoner. Taler du i telefon, får du automatisk besked, hvis der kommer et opkald på den anden telefon. Streamer du musik, så stoppes musikken automatisk, når der kommer et indgående opkald. Høreværnet sikrer optimal beskyttelse af din hørelse uden at formindske din opmærksomhed i et travlt arbejdsmiljø. Høj og skadelig støj dæmpes effektivt, mens den aflyttende funktion klart og tydeligt hører omgivelsernes lyde. For eksempler høres advarselssignaler uden at høreværnene fjernes. Alle skadelige lyde over 82 db dæmpes automatisk og de svage lyde forstærkes. Den unikke støjreducerende mikrofon er perfekt til tale i støjende miljøer. Din stemme forstærkes, mens støjen reduceres. Den indbyggede software forbedrer lydens kvalitet yderligere – også ved streaming af musik. Bluetooth knappen styrer Play, Pause og Skip når der afspilles musik. Den praktiske Push To Listen funktion gør det muligt at tale med en kollega uden at løfte høreværnet. Med et dobbelttryk på ON knappen dæmpes telefonopkald og streaming, så du kan høre hvad kollegaen siger. Når der søges efter en radiostation på FM-båndet, oplyser en elektronisk stemme automatisk, hvilken frekvens du aktuelt er på. Radioen har digital frekvenssøgning og kan gemme 4 stationer. Koppernes design beskytter elektronikken i høreværnet.
Inklusiv 2 stk. AA alkaline batterier.

SNR=30 dB. H=35 dB. M=27 dB. L=18 dB.

DKK 3.118,75
(DKK 2.495,00 ekskl. moms)
   Bestillingsvarer
Antal

Mest populære
God kvalitet til den rigtige pris

Specialbutikken.dk er e-handelsdelen af SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen i Holstebro. Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad. Webshoppen er løbende blevet forbedret og udvidet. Hvilket er en af årsagerne til, at antallet af besøgende er stadigt stigende. Det er vi meget glade for.
SPECIAL~BUTIKKENs historie startede allerede i 1978. Dengang hed butikken Landbrugsvognen - med varer fra Harald Nyborg. Navnet og konceptet blev efterfølgende ændret til BP depotbutikken i 1983 og i 1990 til BP Gascenter. Siden 1993 har butikken heddet SPECIAL~BUTIKKEN v/ Kai Nielsen og i februar 2001 blev adressen ændret til Fabersvej 13, 7500 Holstebro.

Kundeservice

Vi vil gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller til din bestilling. Vores venlige personale besvarer både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt.
Vi ved at tilfredse kunder er grundlaget for en sund forretning.

SPECIAL~BUTIKKEN   |   Fabersvej 13   |   7500 Holstebro   |   97 41 42 77   |   post@specialbutikken.dk